Savremena žena

Direktno.rs

08. 02. 2024. 18:32 0

Mlada traži pare fotografu, pomoćnica spavala s mladoženjom (VIDEO)

Šou program s jedne svadbe dobio je epilog!

Slažete se da za profesionalnu uslugu koju platite treba da dobijete zadovoljavajući kvalitet.

Kada su u pitanju fotografije sa venčanja, želite da sve bude savršeno, da budu zabeleženi svi bitni trenuci i da finalni rezultat bude oduševljavajući, jer ipak te fotografije ovekovečuju vaš najlepši dan.

I potpuno je razumljivo da, ako niste zadovoljni učinjenim, a prethodno dogovorenim, zatražite povrat novca ili raspravljate o ceni.

Šejla Herington je u grupi fotografa na "Fejsbuku" naišla na priču koja počinje sa zahtevom o povratu novca, a završava se razvodom braka!

U šokantnom obrtu, mlada krivi fotografa za muževljevu prevaru i traži potpunu refundaciju novca.

Kako Šejla objašnjava u svom videu, anonimni fotograf je unajmila pomoćnicu, osobu koju nije poznavala, a koja je imala dobar portfolio, da joj pomogne na dan ovog velikog venčanja.

Njih dve su odradile dobro posao i sve je izgledalo kao da je prošlo u najboljem mogućem redu. Međutim, glavni fotograf je dobila mejl od mlade i otkrila šta se desilo nakon prvobitnog šoka.

- Fotografije su uređene, dostavljene klijentu, sve je bilo dobro. Onda sam jutros dobila mejl od mlade. Želela je povraćaj novca jer je dama koju sam angažovala kao drugog fotografa za taj dan je spavala sa mladoženjom u nekom trenutku nakon venčanja.

Glavni fotograf je sada u dilemi - posao je odrađen, a ona nije kriva za ponašanje svoje pomoćnice koje nema veze sa fotografisanjem i ne vidi zašto bi vratila novac.

Šejla je podelila neke od zabavnih komentara drugih fotografa koji su dali svoje savete.

- Moj omiljeni komentar je: "Ne mogu da ti vratim novac, ali daću ti popust za tvoje drugo venčanje".

- Moraćete i da doplatite za pomoć mladoženji da nauči da drži šlic zakopčanim.

- Ja ću morati da dodam u svoj ugovor sa mladencima: "Fotograf se neće smatrati odgovornim u slučaju bilo kakve romantične veze između mladoženja i drugog fotografa i ni u kakvim takvim okolnostima neće biti izdata nadoknada ili povraćaj novca".

Međutim, Šejla je objasnila da je većina fotografa u "Fejsbuk" grupi predložila da povraćaj novca ne dolazi u obzir, posao je odrađen, a odnos između fotografa i mladoženje nema nikakve veze sa tim.

Šajlin video je dobio skoro 700.000 pregleda i mnoštvo komentara.

- Jasno je da to nije njena greška i ne duguje mladi povraćaj novca. Međutim, zapošljavanje ljudi bez profesionalizma izgleda loše za posao inače - zaključio je neko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati