Savremena žena

Direktno.rs

24. 01. 2024. 10:27 5

Region uz Severinu: "Ponovo proživljavaš nezamislivo"

Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud Hrvatske doneo je presudu da se starateljstvo nad njihovim maloletnim detetom u potpunosti vraća ocu Milanu Popoviću. Tim povodom podrška pevačici stiže iz celog regiona.

- Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi... Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju - napisala je između ostalog Severina u snažnoj, dugačkoj objavi na Instagramu uz fotografiju beogradskog murala na kom je sa sinom.

Lajkovi se nižu i neprestano se javljaju poznate i nepoznate žene, ali i muškarci iz Hrvatske, Srbije i ostatka regiona sa željom da pruže podršku.

- Kao majka osećam svaku tvoju suzu dok, ponovo, proživljavaš, nezamislivo. Nijednoj majci ovo ne sme da se desi. Podrška svim majkama - napisala je voditeljka i autorka emsije "Među nama" Maja Nikolić.

- Nemojte nikada dirati nečiju majku! Niste svesni šta sve bnog može da vam uradi! - napisala je poevačica Seka Aleksić.- Podrška Severini i svima kojima korupcija uništava život na Balkanu. Ako ovako strašne stvari mogu da rade ženi sa ovolikom vidljivošću možemo samo da zamislimo šta se dešava van "reflektora". Osećam PROCES, a da nisam KAFKA - napisala je Suzana Zlatanović, poznatija pod pseudonimom Luna Lu.- Lave moj - napisala joj je prijateljica Sonja Dvornik.

- Onaj tko muči majku svog djeteta ne zna što je ljubav za dijete. Jer je dijete sa majkom jedno prije svega - zaključila je glumica Daria Lorenzi Flatz.

Uz Severinu su i Nina Badrić i Vedrana Rudan i mnoge mnogi drugi koji su joj u komentarima ostavili emotikone.

Kako navodi Nacional, Vrhovni sud u Zagrebu je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, koji je u avgustu 2021. godine odlučio da dete bude dve nedelje s ocem, pa dve s majkom.

Presuda je, navodi nedeljnik, ukinuta jer je sud u Splitu povredio Zakon o parničnom postupku što je odlučeno još 16. januara ove godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati