Savremena žena

Direktno.rs

12. 01. 2024. 13:26 1

Hrvatica se udala za najbogatijeg princa na svetu: Ko je ona?

U toku je venčanje najpoželjnijeg neženje Azije i mlade Aniše, koja vuče korene iz Hrvatske. Ceremonija je danas ušla u šesti od ukupno deset dana koliko će trajati.

Princ Abdul Mateen od Burneja je jedan od najbogatijih ljudi na planeti i upravo se ženi Anišom Rosnom Kalebić koja je poreklom iz Hrvatske.

Priča se da je par nekoliko godina u vezi, te da su se upoznali jer je Anišin deda specijalni savetnik sultana od Bruneja.

Sve zanima ko je Aniša i odakle se pojavila, s obzirom da niko za nju nije čuo do momenta kada je objavljeno da se zgodni i bogati princ ženi.

Aniša Rosna je ćerka Siti Marijam Ise i Ivice Kalebića, poznatijeg kao Adama Bib Abdulaha. Aniša ima i dva brata, Daniala i Idrisa, kao i sestru Marinu, dok ima još četvoro polubraće i polusestara iz očevih ranijih brakova.

Aniša je mlada preduzetnica koja je upravo napunila 30 godina i koja je osnovala svoj vlastiti brend proizvodnje odeće od svile.

S druge strane, princ od Bruneja je naviknut da ima novac kojim se rado hvali, dok ga porodica predstavlja narodu kao skromnog mladića.

Princ Mateen je četvrti sin i deseto dete sultana Hasanala Bolkiana i njegove druge žene Marijam Abdul Aziz.

Mateen voli da se razmeće svojim bogatstvom na društvenim mrežama, pa je na Instagramu prikazan kako uživa u vožnji privatnim avionom, dok mazi divlje životinje ili drži oružje. Pričalo se da je voleo da razmenjuje žene i uživa u hremu sa svojim ocem, ali sada će se možda situacija promeniti kada je oženio mladu Anišu.

Njihovo venčanje je upravo ušlo u šesti dan, od deset planiranih dana koje podrazumeva tradicionalno venčanje na Brunejima.

Najnovije fotografije prikazuje mladence u crvenoj nošnji, dok ih rodbina daruje zlatom i dragim kamenjem.

Očekuje se da će na njihovo venčanje stići princ i princeza od Velsa, jer je upravo sultan od Bruneja bio istaknuti gost njihovog venčanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati