Savremena žena

Direktno.rs

21. 12. 2023. 10:42 0

"Koristim rečenicu Pamele Anderson i svaki bi da me ženi"

Sad ne zna šta će sa svim udvaračima.

Glumica Pamela Anderson ima pet bivših muževa i njen ljubavni život je samim tim zanimljiv.

Posebno interesantno je što je jednim svojim potezom ona dala svojevrsnu pomoć singl devojkama da nađu čoveka svog života, i to kako – prosto uz reči da on nije onaj pravi.

O tome je govorila Marina Njuman (26), meteorološkinja iz Majamija.

- Pokušavala sam aktivno da testiram ovu Pamelinu tvrdnju i otkrila da u tome ima dosta istine. Izgleda da muškarce to jednostavno jako privuče - kazala je ona za NY Post.

Ona ističe da joj je vrlo važno da muškarac za kog planira da se uda od starta bude svestan koliko ona vredi i da zato žena ne treba da se plaši da ode od onih koji to nisu.

Pritom, Marina je na TikToku govorila o svojim dejtovima koje je imala u poslednja dva meseca.

- Rekla bih dečku iskreno: divan si, bilo mije prelepo sa tobom večeras, ali ja trenutno tražim nekog ozbiljnog za kog bih se udala, a ovo mi ne deluje da će izrasti u nešto ozbiljno.

I bila je šokirana koliko bi momci u trenu poludeli za njom.

- Od tog odbijanja se njima u mozgu očigledno desi nešto. Umesto da pobegnu glavom bez obzira kad čuju da želim brak, oni kao da pomisle - ona želi ozbiljnu vezu, ali ne sa mnom i sad moram da se potrudim bolje.

Marinu je inspirisala rečenica koju je Pamela spontano rekla u Netfliks dokumentarcu u januaru ove godine: “Najbolji način da se udate je da kažete muškarcu – nikad se neću udati za tebe. I za šest meseci ste sigurno u braku. Ali nephodno je da to bude realno.“

Sada je taj savet kod Marine delovao i malo previše, čini se, jer ne zna šta će sa silnim udvaračima, a među njima su čak i oni koji su prvobitno izjavljivali da se nikad neće oženiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati