Savremena žena

Direktno.rs

20. 12. 2023. 15:00 4

Najzgodniji DR iz Beograda "nije realan" (FOTO)

Nove fotografije srpskog hirurga koji je proglašen za najprivlačnijeg doktora na svetu ponovo prave pometnju na društvenim mrežama.

Sećate li se Vasilija Vujovića, srpskog hirurga kojeg je pre šest godina britanski Dejli Mejl proglasio najprivlačnijim doktorom na svetu? Njegove fotografije na Instagramu su od tada preplavljene brojnim komentarima i ponudama za brak. Jedno vreme nije imao profil na Instagramu, a sada se vratio i objavio nove fotografije koje su postale glavna tema. Ništa se nije promenilo, a brojne žene navode da je Vasilije sada "još lepši i zgodniji", te se u komentarima pitaju "da li je stvaran".

Podsetimo, Vasilije je specijalista estetske, rekonstutruktivne i plastične hirurgije. Rođen je 1988. godine u Beogradu, oženjen je i ima sina. Jednom prilikom je otkrio da je oduvek želeo da bude hirurg i prvi je u svojoj porodici koji je uspeo u tome. Na pitanje kako se izborio sa ponudama koje su mu kroz karijeru dolazile od strane žena, rekao je da se odupire iskušenjima.

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima. Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Jednom prilikom je citirao čuvenog Zverku iz popularne serije "Seks i grad": "Stvar je u tome, što posle nekog vremena, jedino što želiš jeste da budeš sa nekim ko te zasmejava", a potom je otkrio i kakve devojke voli. "Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni", izjavio je jednom prilikom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati