Savremena žena

Direktno.rs

06. 12. 2023. 14:48 2

Šetala s lažnim bradavicama: Start petorice

Britanka Džordžeti Kuli izašla je na ulicu i zaustavljala prolaznike, a na sebi je imala grudnjak koji i te kako skreće pažnju.

Kretala se kroz gužvu testirajući reakcije. U samo nekoliko sati dobila je brojeve petorice muškaraca.

Kim Kardašian je navikla da izaziva kontroverze odevnim kombinacijama, ali njen novi grudnjak s umetnim bradavicama izaziva veliku pažnju. Autorika Džordžeti Kuli (36) iz Bristola odlučila je da testira kontroverzni grudnjak.

Neke žene su oduševljene grudnjakom, dok su ga druge osudile jer smatraju da žene svodi na 'hodajuće seks lutke'. Međutim, Džordžeti je htela da vidi kako se oseća neslavna osoba noseći ovaj komad odeće.

- Vreme ručka u Londonu, a ja izlazim na Liverpul Street i zaustavljam prolaznike da ih pitam šta misle o mojoj novostečenoj imovini. Puš-ap grudnjak mi je trenutno podigao grudi i moje bradavice izgledaju tvrdo. Grudi mi izgledaju poput pravih posebno onima koji nisu upoznati s ovim novim modelom, a obožavatelji ovog grudnjaka možda već znaju moju tajnu. Uostalom, Kim i njen grudnjak zajedno imaju preko 370 miliona pratitelja na internetu, a njen promo video postao je viralan. Morali biste živeti ispod stene da bi ste to propustili - ističe ona.

Pažljivo je prolazila kroz gužvu u vreme ručka u novom grudnjaku, kako bi promatrala reakcije. Nedugo zatim počinje da dobija zvižduke.

- Izgleda da ti je malo hladno ljubavi, treba li da te ugrejem - pitao je prolaznik.

Iza ugla je naišla i na grupu građevinara koji su uživali u pogledu.

- Zamolim jednog da ljubazno odloži svoj alat, i dođe da razgovara sa mnom. Pitam ga da li je čuo za novi grudnjak. 'Ja nisam, ali moja gospođa jest', smeje se. 'Ipak, na tebi izgleda prekrasno' kaže mi, i priča kako su njegovi prijatelji uočili moje grudi na kilometar udaljenosti - kaže Kuli.

Zatim nailazi na Aleksa (32), investicionog bankara iz Londona.

- Iskreno rečeno, mogao bih ih gledati ceo dan, ali pokušavam da pokažem poštovanje - kaže joj Aleks.

Uprkos tome, Aleks priznaje da on ne bi kupio ovaj grudnjak svojoj devojci te pita autorku da li je možda slobodna.

- Razmenili smo brojeve i pitam se da li bi Kimin grudnjak za bradavice mogao biti tajno oružje za slobodne žene. Zaboravite Tinder, samo navalite na ovo. Dok nastavljam da hodam Londonom, dobijam zvučne signale, poglede i zvižduke, ali i nekoliko neodobravajućih pogleda od žena. Iako sam očekivala dosta muške pažnje, ipak sam iznenađena koliko je dobijam. U roku od nekoliko sati pet muškaraca dalo mi je svoje brojeve. Ovaj grudnjak nije dizajniran za one koji se žele 'stopiti s masom' - naglašava Kuli.

Muškarci smatraju da su uspravne bradavice seksepilnije. Možda zato što ih tera da razmišljaju o seksu, budući da se bradavice povećaju kod žena kad su uzbuđene. Naravno, postoji i mnogo drugih razloga zašto ženske bradavice reaguju - hladno vreme, trudnoća, menopauza, promena hormona - samo su neki, donosi The Sun.

- Sada razgovaram s drugim bankarom, Hasanom, koji je mirno uživao u cigareti pre nego što sam ga prekinula. Rekao mi je da mi grudi izgledaju prirodno. Uprkos tome što mu se svideo celokupni izgled, priznaje da bi bio i te kako razočaran da žena s kojom izlazi skine grudnjak i vidi da to nije ono što se reklamira. Priznaje mi i da ne voli podstavljene grudnjake, već više voli prirodne devojke - ispričala je Culley.

Hasan misli da je grudnjak lažna reklama, ali bi ga kupio svojoj devojci da ga ona želi.

- Žene su te koje me najviše iznenađuju. Dok hodam ulicama Londona, zapanjena sam koliko me njih zaustavlja da komentarišu moje grudi. Govore mi da su fantastične, a kad im priznam da nisu prave, kažu da će kupiti grudnjak - priča Kulijeva.

Kako se dan bliži kraju, ona skida grudnjak.

- Ako poželim pojačanje, na više načina, definitivno bih ga opet stavila. Kim Kardašian ima misiju da oslobodi bradavice, a ja sam tu za to - zaključuje Britanka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati