Savremena žena

Direktno.rs

09. 11. 2023. 11:58 1

NAJEŽIĆETE SE: Baka (80) prvi put u avionu za SAD (VIDEO)

Probajte da odgledate ovaj video, a da vam se ne stegne knedla u grlu.

Snimak jedne 80-godišnje bake iz Srbije raznežio je mnoge ljude ne internetu, kada se pojavio na Jutjub kanalu "Zov planine". U 13 sekundi videa, bez reči i bez mnogo objašnjenja, sjaj i sreća u očima ove starice dokazali su još jednom da nema ljubavi koja je jača od majčine.

- Kad ljubav i čežnja majke za decom pobedi strah - stoji u opisu Jutjub videa.

Kako je objašnjeno, radi se o jednoj majci iz Srbije, koja je u 80. godini prvi put u životu rešila da pobedi strah i sedne u avion. Za to je naravno imala poseban razlog – da vidi i zagrli svoju decu.

Baka se pred samo ukrcavanje u avion prekrstila tri puta i uz osmeh ušla u njega. A onda se, kada je sela na svoje mesto, radujući se svojoj krajnjoj destinaciji, sa osmehom i sjajem u očima nasmešila kameri.

Video snimak je raznežio, oduševio ali i rasplakao mnoge ljude na internetu koji su u komentarima podržali potez ove bake ali se setili i svojih roditelja koji su u životu za njih činili mnoge stvari, kakve samo roditelji mogu.

"Rasplakah se načisto. Bože anđeoskog lica. Majka", "Kakvu milost i toplinu osetim kad vidim takvu baku, kao deca su", "Bakin blag pogled mi je izazvao suzu. Želim joj srećan put i tamo i vamo!", "Majčino srce je veće od kosmosa", "Samo je jedna majka", "Jedan pogled na ovu majku i odmah mi suze krenule", "Taj sjaj u oćima nikakvi novci ne kupuju! Živa bila", bili su samo neki od brojnih komentara ispod ovog videa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati