Savremena žena

Direktno.rs

26. 07. 2023. 18:33 3

Srpska mlada potezom oduševila mnoge

- Svadbe u Srbiji su sve veći kičeraj, a ova mlada nije htela da se utopi u to sivilo – i zato je njen potez oduševio mnoge

- Svadbe u Srbiji su sve veći kičeraj, skup onog najgoreg iz tradicije (kupovina mlade, pucanje iz pištolja) i modernog (dekoracija iz turskih serija, 1.000 zvanica da bi se uzelo brdo para uz splavarske i šovinističke pesme). E, pa ova mlada nije htela da se utopi u to sivilo - piše u tvitu ispod kog se nalazi snimak mlade koja peva pesmu "Daire" grupe "Smak“.

- Kažu neki ovde da je Smak loš, pa ću pokušati da im objasnim tvit. Ja za razliku od vas nemam velikih očekivanja od srpskih svadbi. Za mene su Smak i EKV prijatno iznenađenje,a kada se na svakoj srpskoj svadbi budu svirali Sex Pistols, Ramones ili The Clash, izbrisaću ovaj tvit - dodao je autor tvita, a evo i ostalih koemntara:

"Jao, kako me nervira ovo generalizovanje ljudi po izboru muzike, sad ćemo da je veličamo jer je pevala Smak… Masa ovih što idu na rok svirke, posle fajronta, pijani odu pa se svinje na narodnjake", "Slobodno možeš da pohvališ neku svadbu, bez da izvređaš celu naciju", "Prelepo zaista, samo ne vidim problem u tradicionalnoj svadbi", "Većina svadba u Srbiji su 150-300 gostiju na mnogima danas ima i deo sa dj-jem, mnogi bendovi provuku ne znam ni ja koliko žanrova. Znam pošto ih slikam svaki vikend. Moja poenta ove priče je da treba ispoštovati goste koliko je moguće da svima bude koliko toliko ok"….

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati