Savremena žena

[ Izvor: sportske.net ]

15. 07. 2023. 09:23 0

Argentinci pišu: Vanda Ikardi ima leukemiju?!

Supruga argentinskog fudbalera Maura Ikardija i njegov agent Vanda Nara suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima ovih dana.

Mediji prenose da je 36-godišnja Vanda u sredu osetila jake bolove u stomaku, posle čega je zadržana u bolnici u glavnom gradu Argentine, Buenos Ajresu. Dva dana kasnije, mediji širom sveta su počeli da prenose da Ikardijeva supruga navodno ima leukemiju, ali jasno je da su neophodna dalja ispitivanja kako bi se utvrdilo o čemu se, zapravo, radi.

Italijanska ''Gazeta delo Sport'' se takođe bavi ovom temom i navodi da su ''prvi rezultati krvne slike pokazali povišen nivo leukocita, a na snimanju je uočeno i uvećanje slezine''.

''Iz tog razloga je naložena druga serija provera, čiji se rezultati čekaju. Jasno je da ova dva elementa ukazuju na potrebu za hematološkom studijom kako bi se isključile infekcije i tumorske patologije“, dodaje Gazeta, pozivajući se na informacije novinara Giljerma Loba.

Po završetku provera Vanda je otpuštena i vratila se kući, ali je otkazala put u Milano koji je bio zakazan ovih dana, prenosi ''Gazeta'' i dodaje da ima i ohrabrujućih signala, kao što je objava Vandinog oca Andresa Nare koji se oglasio na Instagramu.

''Otišao sam u Los Arkos sa suprugom jer sam bio veoma zabrinut za zdravlje svoje ćerke. Ali srećan sam jer su mi rekli da je brzo otpuštena. To je bio samo rutinski pregled. I ništa ozbiljno, inače ne bi bila otpuštena", poručio je on i nadamo se da je zaista tako.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati