Savremena žena

Direktno.rs

16. 07. 2023. 17:59 3

Da li su žene ipak pre bile lepše? (VIDEO)

Ideal lepote se menja iz godine u godinu, a svaka dekada ima svoje trendove. S obzirom na to da se moda vraća, neke trendove iz 50-ih i 60-ih i danas obožavamo i praktikujemo.

U današnje vreme kada su silikoni i napadna šminka uzeli maha, nemamo drugi izbor nego da pogledamo kako su se dame negovale i sređivale decenijama pre.

Pogledajte kako se menjao ideal ženske lepote u poslednjiih 100 godina.

Žene koje su obeležile drugu polovinu prošlog veka deluju kao iskonske lepotice u odnosu na ideal straleta koji se danas nameće.

Glumica Rakel Velč obeležila je šezdesete, pa i sedamdesete godine prošlog veka, a njenu slavu kada je o lepoti reč čini se da je nasledila supermodel Sindi Kraford tokom osamdesetih godina.

Međutim, silikonske grudi ponosno je  pokazala glumica Pamela Anderson u seriji "Čuvari plaže" u narednoj deceniji, a implanti kroz vreme postaju sve veći i grudi se sve manje pokrivaju.

U doba instagrama i društvenih mreža, malo šta ostaje skriveno od javnosti, a deluje da je među ženama apsolutni hit uzak struk i izražena pozadina poput one koju ima američka straleta Kim Kardašijan odnosno pop diva Bijonse.

Procenite i sami, uporedite Rakel Velč i Kim Kardašijan, pa odgovorite da li je ideal ženske lepote skrenuo pogrešnim putem?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati