Savremena žena

Direktno.rs

16. 02. 2023. 13:45 3

Svi gledaju video misica koje se ljube: 2 godine krile

Marija Varela i Fabiola Valentin objavile su novi video koji je ujedno i reklama za njihov parfem, ali internet se usijao od vrelih scena popularnih misica.

Svet je ostao zatečen vešću da su se misice Marija Varela i Fabiola Valentin, venčale nakon što su godinama krile da su u vezi.
Nakon što su naišle na niz pozitivnih komentara, njih dve su odlučile da objave i video klip na kojem se strasno ljube i razmenjuju nežnosti, ali i reklamiraju njihov novi parfem "Fenty Beauty".

Video prikazuje niz romantičnih trenutaka, a one podsećaju da su se upoznale u Tajlandu kao i da je privlačnost među njima nastala u trenutku.

Marijana i Fabiola otkrile su i da imaju poseban nadimak jedna za drugu pa se zovu "moja mala čokolado", piše "Dejli mejl". Video ima više od 31.000 lajkova, a fanovi im poručuju da su prelepe i da reklama sjajno izgleda.

Marijana (26) i Fabiola (22) upoznale su se tokom takmičenja za "Miss Grand International" 2020 i obe su se našle u top 10 na ovom izboru. Da njihova veza traje dve godine, može se zaključiti po njihovim objavama na Instagramu, što bi značilo da su iskre planule dok su se njih dve borile za krunu. Dugo vremena su dve lepotice tvrdile da su samo prijateljice, ali to nije moglo da potraje zauvek.

Marijana i Fabiola su vest o venčanju saopštile uz romantičan video ispunjen emotivni momentima njihove veze, a na snimku se može videti i njihova veridba kao i natpis: "Udaj se za mene".

Marijana iz Buenos Ajresa ima 138.000 pratilaca na Instagramu. Takmičila se na više izbora lepote i čak je proglašena za Mis Univerzuma Argentine 2019. i Mis Velike Argentine sledeće godine.

I ona i njena partnerka imale su sličan životni put. Fabiola je 2020. proglašena za Mis Grand Portorika.

Otkako je završeno takmičenje za "Miss Grand International", njih dve su često objavljivale zajeničke postove na društvenim mrežama, tvrdeći da ih vezuje samo prijateljstvo. Nikada nisu javno pričale o detaljima svoje veze, pa je nejasno kada tačno njih dve počele da se zabavljaju.

Prva objava o onome što je moglo da nasluti njihovu romansu bila je ona iz aprila 2021. na kojoj se vidi kako misice hodaju ruku pod ruku u Tajlandu. Fabiola je bila ta koja je podelila sa svima taj momenat napisavši: "Jedan od sjajnih poklona iz ovog iskustva bilo je vaše prijateljstvo, putovanja sa tobom je posebno i stvarno. Nedostaješ mi, devojko moja".

U avgustu 2021. Fabiola je dirljivo pozdravila svoju sadašnju ženu na njen rođendan, tvrdeći da se nada da će sačuvati njihovo "prijateljstvo zauvek". Poželevši joj srećan rođendan, Fabiola je napisala: "Hvala što sam postala deo tvog života i saučesnik tvoje sreće. Ti si neprocenjivo blago i nadam se da ću zauvek imati naše prijateljstvo".

U decembru 2021. godine, Marijana je otputovala u Fabiolin rodni grad Portoriko i posetila svoju devojku u buduću svekrvu. Misice su dobile pregrš čestitki nakon vesti da su se venčale.

Argentina je legalizovala istopolne brakove 2010. godine, a Portoriko je to učinio pet godina kasnije. Fanovi su rekli da je njihov brak "najbolje što je takmičenje "Miss Grand International" iznedrilo, piše Žena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati