Savremena žena

Direktno.rs

14. 02. 2023. 13:35 6

Monika Levinski se skroz promenila (FOTO)

Monika Levinski, nekadašnja ljubavnica Bila Klintona, posle dužeg vremena se pojavila u javnosti i niko nije mogao da skine pogled sa nje.

Monika Levinski poslednjih godina se nije toliko pojavljivala u javnosti, niti je aktuelna kao u vreme skandala, kada je javno obelodanjeno da je bila ljubavnica Bila Klintona.

Ipak, napravila je presedan i pojavila se na crvenom tepihu na premijeri filma "What's Love Got to Do with It? " u Londonu. Ono što nikome nije promaklo je to da Monika danas izgleda kao potpuno druga žena.

Liniju je dovela do savršensta i izgleda mnogo bolje nego u vreme najvećeg političkog skandala.

Podsetimo, davnih devedesetih slučajno se saznalo da je tadašnji američki predsednik imao aferu sa 20-godišnjom Monikom. Bil je tada na sve načine pokušavao da se "opere" od svega, dok je Monika stavljena na stub srama.

- Nisam imao seksualne odnose sa tom ženom - rekao je svojevremeno američki predsednik, a ta rečenica će ostati upamćena kao jedna od najpoznatijih izjava iz njegovog mandata. I jedna od najvećih laži, jer će Levinski kasnije priznati da su imali oralni seks.

Podsećanja radi, Monika Levinski je u Belu kuću došla nakon što je 1995. godine završila psihologiju. Tada je, sa samo 20-ak godina, upoznala američkog predsednika sa kojim će ući u kratkotrajnu aferu. Kako je kasnije priznala, nije joj trebalo mnogo da se zaljubi u svog šefa, a opile su je "njegova moć i snaga", ali i slatkorečivost kojom je kupio.

Međutim, nakon skandala otpočeo je mučan period za Moniku. Njeno mentalno zdravlje bilo je poljuljano, a kako je kasnije isticala, razmišljala je i o samoubistvu.

Ljudi su joj dobacivali na ulici, zvali je pogrdnim imenima: "debela ljubavnica", "kurva", "prasica", a najviše ju je pogađalo to što je opisivali kao ženu koja "nije dobar izbor za ženidbu", groktali su za njom i slično, te je Monika kasnije dobila i ponudu od jedne kompanije da smrša za milion dolara.

Umesto da beži od svoje prošlosti i strahova, odlučila je da ih prihvati i da živi sa njima. Postala je borac za ljudska prava i učestvuje u radu mnogih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja, ali se nije eksponirala u javnosti kao nekad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati