Savremena žena

Direktno.rs

04. 02. 2023. 14:00 2

Devojka s OnlyFansa: Prodaja pljuvačke i drugi zahtevi

El Bruk, uspešan OnlyFans model, otkrila je najčudnije zahteve koje je primila, među kojima je i prodaja posudice s pljuvačkom za 200 funti, što je preko 200 evra.

Model, ujedno i neporažena bokerka, kaže da će se s vremenom povući sa pomenute platforme. Prošlog meseca nokautirala je Fejt Ordvej u prvoj rundi, i to na istom događaju gde se kasnije odvilala borba poznatih jutjubera KSI-a i Fejza Tempera.

U intervjuu za The Taboo Room, Brukova je iskreno govorila o nekim od najčudnijih zahteva koje je dobila otkad je na OnlyFansu.

- Jednom sam prodala posudicu s pljuvačkom za otprilike 200 funti - objasnila je i dodala da ne zna ko bi ili zašto bi neko uputio tako bizaran zahtev, ali shvatila je da je to sasvim normalno naspram snimka na kojoj je, primera radi, glumila da je siluje duh.

- Da, morala sam da snimim video za klijenta, morala sam da glumim da me silovao duh -priznala je i rekla da je bilo stvarno teško i da je morala da upotrebi svu maštu. Srećom, uspela je da svede čudne zahteve na minimum.

- Primam i dalje zahteve, ali više ne baš toliko često jer sam podigla cene. Postala sam pomalo lenja - priznala je. Takođe je potvrdila da na platformi zarađuje po 30.000 funti mesečno.

- Prvih nekoliko meseci zarađivala sam sedam hiljada mesečno -objasnila je i rekla da je za vreme studija smatrala OnlyFans zaradu "apsolutno smešnom" jer nikada tokom odrastanja nije imala puno novca.

- Nakon godinu dana sam lako zarađivala 30 hiljada mesečno, a od tada se to samo nastavilo da se povećava - dodala je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati