Savremena žena

09. 01. 2023. 10:36 8

Naša doktorka: Šta je sve operisala Lejdi Gaga (VIDEO)

Retko ko je uspeo da napravi takvu pometnju kao Lejdi Gaga. Naime, pevačica od prvog pojavljivanja do danas pokazala je veliki talenat, ali pre svega i sposobnost transformacije.

Ipak, dok su mnogi mišljenja da je Gaga prava prirodna i negovana žena, kada se porede fotografije i snimci iz njenih najranijih dana na sceni i danas, mnogo toga se dovodi u pitanje.

Naime, doktorka Kristina Davidović, koja je nedavno na svom profilu započela diskusije o slavnim lepoticama i njihovim korekcijama, govorila je i o Lejdi Gagi.

- Dokaz da za veliki medijski i scenski uspeh nije neophodna i (pre)lepota...Lady Gaga koriguje nesavršene proporcije, stiče se utisak da iz dana u dan sve bolje izgleda. Najveća promena je svakako u korekciji donje trećine lica, bradi prvenstveno, zatim korekcija usana i nosa... u sebi ima "ono nešto", zbog čega je i zaslužila planetarni uspeh, a uvek je bila i okružena najpoželjnijim momcima - napisala je doktorka u opisu videa.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati