Savremena žena

Direktno.rs

22. 12. 2022. 17:59 0

Pravila za udaju iz 1964. godine usijala mreže

U Frederick’s of Hollywood magazinu svojevremeno je objavljen "Vodič za bogatu udaju", koji je sada ponovo našao svoj put do svetske javnosti i izazvao opšti haos na društvenim mrežama širom sveta.

Kako plastične operacije tada nisu bile popularne, za dobar izgled svake žene koja želi da se uda bila su zadužena određena pomagala, poput "polica grudnjaka", "brusa na naduvavanje" i "sunđera za zadnjicu".

"Polica" grudnjak

Ideja iza ovog grudnjaka je da grudi izgledaju podignuto i čvrsto kao da "stoje na polici" što bi trebalo da rasplamsa maštu svakog muškarca koji vas pogleda.

Brus na naduvavanje

Danas postoji tendencija povećavanja grudi kroz razne estetske operacije, ali u vreme o kome pišemo, to nije bila opcija, pa je postojalo drugačije rešenje. U pitanju je "brus na naduvavanje" koji je činio da grudi žene koja ga nosi vizuelno izgledaju veće. Ovo grudnjaci dolazili su u različitim oblicima, pa je bilo onih koji imaju bretele koje sabršeno pirjanjaju za telo, obični push-up grudnjaci i brusevi za gola leđa.

Sunđeri za zadnjicu

Da bi se žene "udale za milionera", potrebno je da koriste sunđere za uvećanje zadnjice.

- To dodaje u oblinama... i to na pravim mestima! Tokom proteklih deset godina, Frederick-ovi postavljeni opasači su prirodu činili boljom. Ako vam treba pomoć, nabavite je već danas - piše u vodiču.

Koristili su se i korzeti uz koje se postizao efekat "malog struka"

Žene su u komentarima isticale da je donji veš ovog brenda "vanvremenski" i da ga i dan danas vole, kao i da je "stari Holivud" tako zavodljiv. Mada, neko je i ironično istakao da sve ovo deluje vrlo "udobno".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati