Savremena žena

Direktno.rs

13. 12. 2022. 17:56 0

Srpkinja bila Miss Grčke, unuka slavnog pevača

U Grčkoj je velika zvezda!

Ana Prelević je Srpkinja koju u Grčkoj smatraju jednom od najlepših žena. Njen otac je slavni košarkaš Branislav Prelević, a deda joj je legenda jugoslovenske muzike – Đorđe Marjanović.

Talentovana lepotica je rođena u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac gradio košarkašku karijeru.


Sa 18 godina, Prelević se preselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Ana je mediteranskoj zemlji veoma popularna, jer je TV lice – a pre toga bila je i Miss. Naime, ona je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Sada je Ana voditeljka, ali takođe se bavi preduzetništvom – ima svoj brend sportske odeće.

Od 2014. do 2016. godine Ana je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati