Savremena žena

[ Izvor: Nova.rs ]

04. 10. 2022. 10:50 0

Žene progovorile o najgorim poklonima ikad

Poklonu se ne gleda u zube? Ili se ipak malo gleda? Postoje oni pokloni koje kada dobijemo padnemo u nesvest koliko su dobri, ali nažalost, nekada dobijemo poklon nakon kog moramo da napravimo kiseli osmeh i da samo kažemo „hvala“.

Nina 42

Definitivno užasna, a velika slika žene koja doji bebu koju sam dobila za svadbu, a bila sam trudna.

Jovana 31

Od svog prvog dečka sam za 17-ti rođendan dobila rep pesmu posvećenu meni. Da, rep pesmu na CD-u. Čula sam je samo jednom i sećam se da mi je bilo baš krindž. Taj CD se izgubio negde i mnogo mi je žao, volela bih opet da je čujem.

Kristina 36

Alkohol. Od ljudi koji znaju da sam imala ozbiljne probleme sa istim.

Aleksandra

Dobila sam jednom od dečka s kojim sam bila u kombinaciji neki crveni seksi donji veš koji je bio malo pocepan na jednom delu i izgledao je kao da je nošen. Nije imao etiketu, samo je bio lepo upakovan. Ne znam, sve oko tog poklona mi je bilo čudno, znaš ono kad imaš neki neprijatan osećaj…Nisam ga nikada obukla, ko zna gde mi je zakopano.

Vera 32

Više puta mi se desilo da dobijem neki babski nakit. Bolje da mi ništa ne daju nego da pokupe neke đinđuve iz kuće i kao evo ti poklon.

Mila 22

Najgore mi je kad dobijem bilo šta od odeće jer je to uvek „fail“. Nesrazmerno sam građena i sve to što dobijem mi nikad ne stoji lepo. Iako uvek kažem da mi ne kupuju odeću ne vredi, za svaki rođendan je nekako dobijem.


Prestanite da kupujete mom detetu bezveze poklone

Katarina 31

Dobila sam srebrnu ogrlicu za osmi mart od šefa, dve nedelje nakon što sam se zaposlila. Kasnije sam saznala da su ostale žene dobile neke komplete sa kozmetikom, a ja ni manje ni više ogrlicu. Lik je bio oženjen, stariji od mene 30 godina bukvalno, pedofilčina. A meni to bio prvi posao, izbegavala sam ga maksimalno, baš mi je bio strašan.

Natalija

Dobila sam za trideseti rođendan mačku od mog tadašnjeg dečka. To je bio najgori mogući potez, jer nikada nisam kod kuće zbog posla i jako često putujem i on je sve to znao i uzeo mi mačku. Sve je to slatko, ko ne voli mace ali ja sam ubrzo morala da je dam mojima, jer nisam mogla da je vodim sa sobom nigde.

Bogdana 29

Najgori poklon koji sam dobila su dve užasne lampe očigledno kupljene u kineskoj radnji. Ne smeta mi što je kinesko, nego što je bilo od osobe od koje sam očekivala bolje. Ne skuplje, nego jednostavno nešto ličnije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati