Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 08. 2022. 18:01 2

Bliznakinje se udale za blizance: U isto vreme rodile sinove

Jednojajčane bliznakinje Brajana i Britani Din (35) iz Virdžinije u Americi su se udale za jednojajčane blizance Džoša i Džeremija Saliersa, a nedavno su i obe, u razmaku od samo tri meseca, rodile dečake.

Brajana i Džeremi roditelji su dečaka Džaksa, a Britani i Džoš dečaka Džeta.

U razgovoru za "NBC News", Britani je rekla da ih jedinstvena situacija sa sinovima čini još bliskijim. Svi zajedno dele dom, kao i bankovni račun.

- Osećam se kao da sam tata i Džetu, a mislim da Džoš isto oseća prema Džaksu. Odgajamo decu zajedno tako da se osećamo kao jedna porodica - rekao je Džeremi.

Britani i Brajana upoznale su Džoša i Džeremija na festivalu blizanaca 2017. godine. Postali su toliko poznati da je njihovo venčanje čak emitovano na televiziji. Bilo je oko 15 parova blizanaca na listi zvanica na njihovim svadbama.

Venčali su se u Tvinsburgu u Ohaju, u avgustu 2018. godine, a sestre su nosile identične haljine. Nekoliko godina kasnije, 2020.godine, objavili su vest o zajedničkoj trudnoći. Njihove veridbe su bile isto posebne jer su braća postavila pitanje u isto vreme s identičnim prstenjem.

- Džoš i ja oduvek smo znali da moramo pronaći bliznakinje ako nameravamo da se venčamo. Imali smo sreće - zaključio je Džeremi, piše "Daily Star".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati