Savremena žena

Direktno.rs

08. 04. 2022. 10:39 2

Devojka iz Australije pila rakiju: "Dali su ti raketno gorivo"

Australijska manekenka Lusi Džejd podelila je na TikToku prvo iskustvo sa rakijom. Možete da pretpostavite kako je prošla.

Lusi je probala rakiju posle koje se prilično očekivano napila. Devojka nije bila spremna na posledice pića kod kog sadržaj alkohola može premašivati čak i 60 odsto, a povrh svega je još imala peh da ju je neko pratio kamerom takvu prirpitu.

Zahvaljujući toj osobi, korisnici na TikToku dobro su se nasmejali, pa iz opisa videa saznali su da se Lusi malo zaigrala s porodicom svog dragog.

"Ako vam gospođa nije iz Evrope, nemojte da joj date da pije rakiju s vašom porodicom ceo dan", napisala je Lusi.

Manekenka je otkrila da se punih sedam sati družila sa babom svog partnera i pićem kojim ovdašnji ljudi zaceljuju duše, leče razne bolesti, čiste prozore, skidaju telesnu temperaturu...

Lusin video je ubrzo postao viralan na ovoj društvenoj mreži, a komentari su se samo nizali:

"Draga, pustili su te da piješ raketno gorivo. Nama je uvek beskrajno zabavno da nagovoramo prijatelje koji nisu s Balkana da probaju rakiju bez prethodnoga upozorenja, a sada znaš i zašto", napisala joj je jedna devojka u komentarima, druga je dodala: "Hahahaha, tako je to kad preteraš sa rakijom", treća osoba se nadovazala: "Nisi ni prva ni poslednja koja je ovako prošla posle par čašica rakije"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati