Savremena žena

Direktno.rs

05. 04. 2022. 12:26 2

Poklonila mužu Lamborgini, on preuzeo brigu o bebi

Mlada majka iz Malezije odlučila je unapred da nagradi svog supruga i zahvali mu jer će nadolazećih meseci preuzeti svu brigu oko nje i bebe, poklonivši mu, ni manje ni više, nego Lamborgini u vrednosti od preko 190.000 evra.

Anes Ajuni Osman, 19-godišnja kozmetička preduzetnica nedavno je dobila prvo dete sa suprugom i preduzetnikom Veldanom Zulkeflijem.

Budući da je tamošnja tradicija da žene nakon rođenja deteta miruju kako bi se smanjio rizik od postporođajnih komplikacija, Anes se pre rođenja deteta, dogovorila sa suprugom da će on preuzeti svu brigu oko bebe i kućnih obaveza, a kao nagradu, unapred mu je uručila luksuzni automobilSve je podelila na svom TikToku gde je postavila video kako suprugu priređuje iznenađenje. Sa povezom na očima, Anes je dovela Veldana u salon automobila, a tamo ga je dočekao Lamborgini sa ogromnom crvenom mašnom.

Čim ga je ugledao, Veldan nije mogao da sakrije iznenađenje, a sve vreme grlio je i ljubio suprugu.

- Kolika god bila vrednost ovog poklona, nikada neće moći uzvratiti na tvoju dobrotu - dodala je Anes na video koji je skupio preko 1,6 miliona pregleda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati