Savremena žena

Direktno.rs

03. 11. 2021. 18:27 0

Stilistkinja ima 10 modnih pravila koje žene obožavaju

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom dvehiljaditih u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživela svetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obe razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dve knjige o savetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike.

I danas su najbolje prijateljice, ali obe se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

Nakon što je završila emisiju, radila je kod Opre Vinfri kao stilista i ekspert za modni preobražaj, a 2016. godine je često gostovala i u Jutarnjem programu u Engleskoj.

Od 2013. godine živi sa bivšem mužem najpoznatije kuvarice na svetu - Najdžele Loson, sa Čarlsom Sačijem, kontraverznim biznismenom Iranskog porekla. Ima dvoje dece iz prethodne veze.

2017. godina je bila prekretnica u njenom životu kada je karijera u pitanju. Osnovala je svoj bjuti brend "Trinny London" koji je postigao neverovatan svetski uspeh i koji i dalje traje.

Danas je jedna od najpopularnijih Instagram influenserki, koja svakoga dana snima video klipove u kojima savetuje svoje verne pratioce o modnim trendovima i trikovima koji pomažu ženama svih veličina i oblika da izgledaju što je bolje moguće.

Njen stil je hrabar, ona obožava šljokice, jarke boje, krupan nakit, ima stotine pari cipela i kaputa ali je i dalje jedna od najinspirativnijih žena sa Instagrama od koje zaista nešto može i da se nauči.

Donosimo vam neke od njenih saveta koje smatramo jako pametnim kada je u pitanju odevanje, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija tokom cele godine.

1. VINTIDŽ KOMADI I KAKO IH UKLOPITI DA IZGLEDATE MODERNO

2. OVAKO SE NOSE PRUGE

3. NEON

4. DŽINS

5. SLOJEVITO OBLAČENJE

6. POSEBNE PRILIKE

7. DEZENI

8. TORBE

9. PASTELNE BOJE

10. CIPELE

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati