Savremena žena

Direktno.rs

20. 10. 2021. 06:00 0

Nije se šišala 30 godina: Gazi po kosi (VIDEO)

Mnogi ljudi sanjaju o dugačkoj kosi, poput one Zlatokosine. Jedna žena, ipak, ima mogućnost da napravi više od 50 frizura sa svojom kosom od 167 centimetara koju nije šišala blizu 30 godina.

Ala Perkova je 38-godišnji model za frizure iz Ukrajne i visoka je 160 centimetara, ali ima ravnu svetlo smeđu kosu dužu sedam centimetara od nje same koju često pretvara u egzotične i neobične frizure.

Poslednji put je frizeru dopustila da se poigra sa njenom dužinom kada je imala 12 godina. Od tog momenta, njena kosa ne zna za mašinicu ili makaze.

"Makaze mi nisu dodirnule kosu skoro trideset godina", izjavila je Ala.

Manekenka koja se hvali prirodno ravnom smeđom kosom kaže da ne koristi nikakve posebne proizvode i da je njena kosa rezultat dobre genetike jer je njena majka Marija Perkova oduvek imala dugu kosu.

"Ne sledim posebnu ishranu da bih pomogla u rastu svoje kose, niti posebne preparate. Ne bojim kosu nikakvom farbom niti posebnim proizvodima i postupcima. Raščešljavam je nežno i polako", rekla je Ala, a zatim je pohvalila svoju majku.

"Moja majka je primer lepote i ženstvenosti. Još ima zdravu dugu kosu sa 79 godina. Kosa mi je sjajna i zdrava jer imam dobru genetiku i odlično zdravlje. Zahvaljujem joj što me je naučila pravilnoj negi kose", pohvalila se ova 38-godišnja Ukrajinka.

Ala pere kosu svaka dva dana po deset minuta i koristi fen za kosu pola sata. Koristi običan šampon i izbegava balzame i maske jer je kosa prirodno dovoljno navlažena.

Za kraj je izjavila da joj kosa posvetli na suncu tokom leta i postane više plava, a pohvalila se da sebi ume na napravi reko 50 frizura i različite varijante repova, punđi i pletenica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati