Savremena žena

Direktno.rs

07. 07. 2021. 13:59 0

Bez greške: Kupaći koji odgovaraju svakoj figuri

Najvažnije pravilo u izboru kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost.

Kupaći kostimi oduvek su među delovima odeće koji su najkomplikovaniji za kupovinu. Pronalazak savršenog modela u kojem će nam biti udobno gotovo se može nazvati modnom urbanom legendom. Iako dakle, nije lako naći idealan model, neki od njih laskaju svakoj figuri, u njima ćete se osećati prijatno i izgledati odlično.

Kupaći kostimi s kojima ne možete pogrešiti

Nova sezona i njeni trendovi koji su ponovno popularizovali retro siluete i jednodelne modele znatno su olakšali celi proces potrage za idealnim kupaćim kostimom za leto ispred nas i godišnji odmor na predivnim plažama.

Oni donose osveženje nakon sezona vladavine bikini modela s trouglastim gornjim i slip donjim delom koji se veže na bokovima. Jednodelni modeli i retro siluete donose krojeve koji laskaju svakoj figuri, ističu njene najbolje delove i naglašavaju ženstvenost.

Od jednostavnih linija, neutralnih boja i grafičkih uzoraka do kupaćih gaćica visokog struka i debljih naramenica, izdvajaju se modeli s kojima ne možete pogrešiti.

Minimalizam

Najvažnije i najjednostavnije pravilo u izboru svestranog kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost.

Oštre linije, neutralne i zagasite boje i klasične siluete stvaraju jednostavne kupaće kostime koji će prekriti sitne nedostatke, istaknuti liniju tela i preplanuli ten i u kojima ćete se, što je najvažnije, osećati prijatno i nesputano.

Retro siluete

Retro siluete kroz svoje klasične linije, neutralne boje i jednostavne uzorke, gaćice visokog struka i jednodelne modele s naborima slave žensko tijelo i stvaraju modele koji prate liniju tijela, ističu njegove najbolje dijelove i donose šarmatni letnji luk inspirisan prošlim vremenima.

Klasični jednodelni modeli

Klasičan jednodelni kupaći kostim, na veselje mnogih, vratio se na police prodavnica i istakao se kao jedan od najpopularniji letnjih trendova. Iako je zadržao jednostavnost klasičnog kroja, nova sezona produbila je njegov izrez na leđima kojim mu je dala trendi prizvuk. U sportskom ruhu ili obojen jarkim bojama, jednodelni kupaći kostim ove godine ćemo s razlogom redovno viđati na plažama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati