Savremena žena

Direktno.rs

18. 06. 2021. 11:36 0

Ekskluzivni brend šokirao: Birkinke od POVRĆA (FOTO)

Posle pokušaja da uvedu kožu od pečuraka kao svoj redovan materijal, i radeći sa održivim proizvodima, poznati modni brend Hermès ponovo je šokirao svojim inovativnim dizajnom.

Ovoga puta, njihovo traganje za održivom modom podignuto je na potpuno novi nivo.

Na zvaničnoj Instagram stranici objavili su neočekivanu seriju čuvenih Birkin torbi, koje su napravljene od pravog povrća.Trenutno su na stranici objavljena tri modela napravljena od blitve, krastavca i špargli, koja interpretiraju kultnu torbu kroz kreativne aranžmane od povrća.

Sve tri napravio je umetnik po imenu Ben Denzer.Torbe su objavljene u pojedinačnim postovima, a svaku prati opis: "Uživajte u alternativi, jer klasične Hermèsove torbe toliko nadahnjuju umetnost da biste mogli da ih pojedete".Iako je u pitanju samo kreativni angažman, torbice su izazvale veliko interesovanje na internetu.

Na svom Instagram profilu Ben Denzer prikazuje postupak proizvodnje ovih torbi, zajedno sa eksperimentalnim torbama od voća, poput banana ili jabuka, a u setu fotografija se nalaze i one koje Hermes nije odabrao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati