Savremena žena

16. 12. 2020. 11:02 2

Influenserka nosi torbu od 432.000 dolara (FOTO)

Italijanka Kjara Feranji (33) najuticajnija je blogerka na svetu.

Ova lepotica koja je i modna dizajnerka i TV lice, uslikana je u Milanu, vidno raspoložena i nasmejana za poziranje i fotkanje sa fanovima.

Modna ikona i njen suprug Fedez (31) su nedavno primili "Ambrogino d'Oro" nagradu zbog posvećenosti u prikupljanju sredstava tokom vanredne situacije koju je izazvala pandemija koronavirusa, a sada je na ulicama Milana uslikana sa "Hermes Birkin" tašnom koja košta kao jedna luksuzna kuća - čitavih 432.000 dolara, odnosno 355.600 evra.Torba je napravljena od krokodilske kože, belog zlata i dijamanata.

Lepa plavuša poreklom iz Italije je 2009. godine pokrenula blog koji je prerastao u modnu imperiju i tako je postala poznata širom sveta, dok se njeno mišljenje i te kako ceni u modnoj industriji.

Njen blog "The Blonde Salad" je zamišljen kao zbirka putopisa koje je pisala dok je boravila u Americi usavršavajući engleski jezik, a vremenom se pretvorio u blog posvećen isključivo modi.Do 2011. godine je postala omiljeno lice među svetskim modnim blogerkama, a njen blog je već imao preko šest miliona poseta mesečno i iste godine je dobila brojne nagrade kao jedna od uticajnijih figura u modnom svetu.

Ona se 2013. godine preselila iz Milana u Los Anđeles, gde je otvorila svoju kompaniju u kojoj je zaposlila 10 ljudi.Studirala je Međunarodno pravo na Bokoniju, koje i dalje nije završila, a osim blogovanjem bavi se i dizajnom. Cipele sa njenim potpisom uspešno se prodaju širom Evrope, a Kjara insistira da svi materijali od kojih se proizvode budu iz Italije.Njena pojavljivanja na modnim događajima se "debelo" plaćaju, reklamiranje brendova na Instagramu ima posebno visoku tarifu, a cifru od 8 miliona dolara godišnje zarađivala je pre 30. godine.

Sarađivala je sa modnim kućama kao što su Dior, Luj Viton, Maks Mara, Šanel, Guči i tu se lista ne završava.

- Moja tajna je u tome što sam uvek bila svoja. Nikad se nisam previše trudila - izjavila je jednom Kjara.

Već dve godine je u braku sa slavnim italijanskim reperom Fedezom, a njihovu vezu od samih početaka prate milioni na društvenim mrežama.

Pred 13 hiljada ljudi na svom koncertu u Veroni, Fedez ju je izvukao na binu, otpevao pesmu napisanu samo za nju, a onda je izvadio i prelepi dijamantski prsten i zaprosio ju je. Venčanje Kjare i Fedeza je bilo veoma glamurozno, a par je kao mesto venčanja odabrao Siciliju.

Inače, Kjarin poslovni uspeh se analizira i na Harvardu. Pored toga, 2017. godine osvojila je titulu najuticajnije svetske influenserke, a godinu dana ranije ugledni "Forbs" ju je uvrstio na listu 30 uspešnih osoba ispod 30 godina.Postala je i muza poznatoj kozmetičkoj kući "Lankom", zaštitno lice brenda donjeg veša "Intimissimi", a može da se pohvali i lutkom "Barbi" koja je napravljena po njenom liku.

Na Instagramu je prati 22,2 miliona obožavatelja, dok njenog supruga prati 11,4 miliona pratilaca, a oboje objavljuju fotografije svog preslatkog sinčića Leona Lucija, koji ima dve godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati