Savremena žena

Direktno.rs

14. 01. 2023. 19:59 3

"Bila sam sa oženjenim dok nisam videla njegovu ženu ..."

Jedna devojka se požalila na popularnom sajtu za anonimne lične ispovesti o događaju koji je drastično izmenio dešavanja u njenom životu.

Naime, ona je bila u vezi sa oženjenim čovekom, a odluku o tome je promenila kad je ugledala njegovu ženu.

Evo njene ispovesti u celosti:

- Bila sam sa oženjenim čovekom sve dok nisam videla njegovu ženu. Ona je toliko prelepa i prezgodna, ja sam ostala u šoku. Uvek sam te prevarene žene zamišljala kao neke zapuštene domaćice. Nije mi jasno šta ga tera da je vara, zašto dolazi kod mene kad ima nju koja je milion puta lepša od mene i vidi se da ga baš voli. Izgleda da je ipak istina ono da muškarci ne varaju sa boljom. Već sam bila u bedaku jer je oženjen, a onda mi je uništeno samopouzdanje kad sam videla nju. Prekinula sam sa njim, ali i dalje ne shvatam šta muškarce koji imaju takve lepotice kod kuće tera da ih varaju. Bar da varaju sa lepšima pa da i nekako razumem - otvorila je devojka dušu.

Ni komentari nisu izostali:

- Lepota je samo površina. U braku otkriješ šta zaista leži ispod nje. Tad nam neko bude još lepši ili mu lepota potpuno izbledi... Varaju i žene kao i muškarci, zato što nisu srećni, dosledni, osvešćeni i zato što nisu pošteni da takvu vezu prekinu... - napisao je jedan korisnik.

- To je bas karakteristično. Ako je žena, na neki način, superiorna u odnosu na svog muža, to mu vremenom stvori komplekse. Onda on nađe neku prosečnu, u odnosu na koju će se on osećati superiorno. As simple as that (jednostavno je) - napisao je drugi.

Ima i onih koji su joj odbrusili u stilu da ne razumeju zašto je pristala da bude sa oženjenim.

Da li je u pitanju porušeno samopouzdanje, bolna istina ili nešto treće, tek devojka je donela najbolju odluku za sve u toj ljubavnoj igri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati