Ljubav

Direktno.rs

12. 02. 2024. 22:09 0

Postoje žene koje muškarcima donose sreću

Za muškarca je najvažnije da u životu nađe odgovarajući posao i ženu.

Ponekad je važnije da čovek prvo nađe ženu; kroz nju će otkriti svoju sudbinu. Velika je sreća ako nađe ženu koja donosi sreću. Ako naiđete takvu ženu, nije važno koliko godina ima, da li je lepa, kakav karakter ima - samo je važno da je ona ono što vama treba.

Margaret Braun, poznata humanitarka koja je preživela brodolom Titanika, u mladosti se udala za siromašnog čoveka. A onda je njena ljubav, muža uzdigla u nebesa - njen čovek je imao podršku u svemu što je naumio. I dok su mnogi smatrali da je lud jer traži zlato, ona je podržavala njegovo ispitivanje rude. Uskoro je našao zlatnu žilu i par je postao veoma bogat.

Agata Kristi se udala za mladog arheologa; bio je 16 godina mlađi od nje. Tada je to bio skandal svetskih razmera. Agata nije bila lepa, ali ni previše mlada, a na to sve je bila i raspuštenica ali je svome mužu donela sreću. Nepoznati arheolog poslušao je Agatu i kopao na mestu gde mu je savetovala - uskoro je našao drevno kraljevstvo. Našavši drevni grad, posto je poznat i bogat, ugledan naučnik.

A Džozefina, iako je varala Napoleona, imala je tako blagotvoran uticaj na njegovu sudbinu, da je veoma lako postao car i osvojio pola sveta. Kada su se rastali, sreća je napustila Napoleona....

Dakle, postoje žene koje donose pravu sreću odabranom muškarcu. Skoro svi veliki ljudi imali su pored sebe takve žene. Glavna stvar je pronaći ženu i oženiti je što je pre moguće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]

Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati