Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: wannabemagazine ]

01. 01. 2024. 00:03 1

Doseksajte Novu godinu

Ekskluzivan doček Nove godine u krevetu! Promotivne cene! Raskošan meni! Odabrano društvo! Šta, gde, koliko, je l’ idemo? Ne, ne, pogrešna pitanja. To treba da napišete na nekoj lepoj pozivnici i da je uručite svojoj partnerki sa nehajnim pitanjem u stilu "šta misliš o ovoj organizaciji?“

Način da izbegnete sva ona očekivanja koja obično ostanu neispunjena i šablonski razvoj provoda – osrednja klopa, mnogo alkohola, promašena muzika, naporno društvo i lažna euforija. I obaveza da se izljubite sa svima oko sebe, posle odbrojavanja, što vas sve skupa ostavlja sa osećanjem da se ništa nije dogodilo i da ste ispali blesavi što ste uopšte očekivali da će se nešto dogoditi.

Nećete osećati da je neka nova godina stvarno ušla u vaš život iako se svi besomučno trude da to dočaraju.

Takođe je i način da šarmirate svoju partnerku, da joj pokažete kako vam je od svakog izbora novogodišnjeg društva njeno najpoželjnije, a nijedan provod ne može da se meri sa onim što sa njom doživljavate. Ceniće ona to, iako je možda baš htela da se namontira i prikaže. Jer to i dalje može.

Priredite svečan i romantičan doček u svom intimnom kutku. Večera uz sveće, odabrano piće i ne zaboravite cveće i neki elegantan poklončić u glamuroznom pakovanju.

Izaberite muziku, obucite se svečano, plešite sa njom, makar se samo ljuljuškali u ritmu. Ponašajte se kao da ste je izveli na najekskluzivnije mesto na svetu, posmatrajte je i divite joj se kao da je prvi put vidite i pokažite joj svoju strast – negde petnaestak minuta pre ponoći.

Tako ćete osigurati da budete usred vatrene akcije kad praštanje petardi i vatrometa označi početak Nove godine. I obavezno joj recite "srećna ti Nova godina dušo" i "ovo je moj najbolji doček, ikad".

Ako ste se već opredelili i obavezali na neki kolektivni doček, nemojte odustajati od ideje da Novu godinu doseksate, dok je drugi dočekuju. Istražite prostor, možda je toalet sasvim pristojan, ili postoji neka garderoba ili slobodna soba, ako idete kod nekoga na privatnu žurku. Ostavite auto parkiran u nekom mraku u blizini, za slučaj da vam zatreba odstupnica. Odradite društveni deo i kad bude vreme povedite je da joj pokažete najbolji deo dočeka. Nemojte se napiti. Možete posle, kad se vratite u društvo, ako je u tome poenta dobrog provoda.

Sofisticiraniji parovi, koji teže grupnim izazovima, verovatno su se već postarali za neku svingersku organizaciju, a ako oboje želite da se u tome oprobate, doček Nove godine je dobra prilika, kao i bilo koja druga. Kako god da vam bude, zapamtićete ga po posebnom iskustvu.

I kako god okrenete, seks je jedan od lepših načina da započnete Novu godinu. Kažu, ono što radite prvog januara, radićete cele godine. Pa, valjda ne želite da vas cele godine boli glava i da se osećate pregaženo, ili da čistite za nemarnim gostima, ili da trošite previše para na prostačke i jeftine doživljaje.

Ako se dama nećka i misli da seks možete imati uvek, a da je doček nešto drugo, objasnite joj da spajanjem seksa i dočeka činite nešto sasvim posebno i da je to skroz po feng-šui uputstvima – izvesno se povećavaju mogućnosti za priliv strasti, zadovoljstva, ljubavi i prisnosti, za dobru energiju i prosperitet u odnosu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati