Ljubav

[ Izvor: Atma.hr ]

30. 12. 2023. 11:26 0

Kada više ne budete očekivali, ljubav će se vratiti!

Na običan dan, kada sva vaša pažnja bude usmerena na sebe, kad probate sve što ste hteli, život će vam dovesti pravu osobu. Pojaviće se osoba vrlo slična vama. Kad ne budete više ništa očekivali, sve što ste dali vraća vam se. Ljubav će se vratiti!

Osoba će doći u vaš život i nećete je prepoznati! Proći će dosta vremena posle vašeg prvog susreta, ali na vašem putovanju, napisan je datum kada ćete je ponovno videti … vaše oči se susreću i tu je sablasno prepoznavanje u vazduhu od kojeg vam trnci prolaze kroz kičmu, nešto što već znate!

Otkrićete nežan i zaigran pogled u tim očima, kao da ponovno otkrivate dete u sebi i osetićete topli tok energije koji polako obavija vaše telo, ali još uvek nećete biti uvereni!

Previše bola, razočaranja, žaljenja i grešaka zamagljuje vaše srce, ali ta osoba je poslata da slomi sve zidove – poput vetra koji tera oblake, učiniće da vam srce i oči ponovno zasvetle!

A kasnije … ako ste u mogućnosti da vidite sinhronizaciju, nadmašićete trenutak vašeg susreta, gledajući to kao “slučajnost” koja vam je pomogla da pronađete odgovore koje niste čak ni tražili.

Pričajući svoje priče, počinjete da otkrivate ​​sve neobične sličnosti; ista bol, iste rane. Ubrzo posle toga shvatićete da je u vašem putovanju bilo zapisano da ćete pronaći i isceliti jedno drugo, snagom ljubavi koja i dalje postoji uprkos svemu!

Onda će biti potrebno da se uzajamno otvorimo, dajući konačno ljubav koju ste oduvek tražili – i tada ćete shvatiti da ste se počeli sebi da dajete ljubav, svu pažnju ste usmerili na sebe, počeli ste da volite sebe.

Držali ste srce tako dugo zatvoreno, ali sada je vreme da se pobrinete za sebe. Videćete da se vrata srca nikada ne zatvaraju, to je nemoguće, jer na njemu nema brave!

Pojaviće se osoba vrlo slična vama. Ona će vam dati ono što ste dali drugima, a niste dobili zauzvrat, kao da sadite cveće, a ono cveta u vrtu druge osobe.

To je čudan život i čini da shvatate da ste pogrešili kad ste rekli da ne bi trebali da dajete ljubav. A kada više ništa ne očekujete, sve što ste dali vraća vam se. Ljubav će se vratiti!

Na običan dan, kada sva vaša pažnja bude usmerena na sebe, kad iskušate sve što ste hteli, život će vam dovesti pravu osobu, onu koja je stvarno na vašoj strani u dobru i u zlu, bez zakletve, hodaćete zajedno do kraja vašeg putovanja!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati