Ljubav

Direktno.rs

29. 11. 2023. 22:21 2

Seks svuda po kući i još neke ideje

Svaki prostor u kući ima potencijal za seks, zašto s eograničiti na spavaću sobu? Evo nekih ideja.

U hodniku

Ljubite se

Poljupci kada izlazite iz kuće ili se vratite su sjajna prilika da isprobate neke nove tehnike zavođenja, "zagrejte se" za ono što sledi.

Stepenice

Ako jedva čekate da stignete do spavaće sobe, stepenice su odlično mesto za eksploziju strasti. Možete isprobati dogi pozu dok muškarac stoji na dnu stepeništa ili "obrnutu kaubojku" u kojoj muškarac sedi na stepeništu... Ako imate rukohvat, ideja je na pretek.

Ovo je ta noć

Hodnik takođe možete koristiti za seksi signale, tako što možete ostaviti upaljeno svetlo u hodniku, što će biti znak da ste već negde u kući, spremni za akciju. To možete uraditi ako ostavite upaljenu mirisnu sveću pored ulaznih vrata. Samo pazite da se nešto ne daj Bože ne zapali, doslovno.

Kupatilo

Pored seksa u kadi, možete se igrati i sa seks igračkama, samo pazite da nabavite vodootporne modele.

Striptiz pod tušem

Tuširajte se kako biste partneru omogućili da vas gleda kako senzualno perete svaki deo tela. Ne dozvolite da vas dodiruje, pa će eksplozija strasti biti još veća kasnije.

Vibracije za dodatno uživanje

Mašina za pranje veša izvor je mnogih zabavnih vibracija tokom rada. Iskoristite ih tako što će žena sedeti na njoj, a muškarac joj prilaziti s prednje strane.

Spavaća soba

Lepota je u oku posmatrača

Obična vrata ormara u spavaćoj sobi zamenite onima sa ogledalom. Tako ćete se svaki put tokom seksa osećati kao da ste glavni glumci u filmu za odrasle.

Lažni grupni seks

Snimite zvukove koje stvarate tokom seksa, a zatim ih otpustite sledeći put kada se prepustite svojim strastima u spavaćoj sobi, osećaćete se kao da oko vas ima više parova.

Novi horizonti

Dodajte još nameštaja u spavaću sobu gde ćete moći da imate odnos, tako da će ta soba postati još uzbudljivija nego ranije.

Nove senzacije

Nabavite svilenu posteljinu, zapalite sveće sa mirisima afrodizijaka ili investirajte u satenske jastuke. Nova osećanja seks mogu podići u sasvim novu dimenziju.

Ko rani rano ...

Navijte budilnik pola sata ranije nego obično i prepustite se strastima u cik zore.

Kuhinja

Iskoristite radne površine

Ako vam ne smeta da malo kasnije počistite, koristite kuhinjske ploče. Obično su idealne visine i u ravni kukova, pa kad žena sedi na njima, muškarac može pristupiti bez problema i podešavanja visine.

Koristite kuhinjski pribor

Četkicom za desert možete partnerku namazati čokoladom, a varjačom lagano tapkajte po zadnjici. Jedino ograničenje je vaša mašta.

Igre toplo-hladno

Napravite neki topao napitak za zagrevanje usta i jezika, a zatim kombinujte vruće poljupce sa povremenom upotrebom leda kojim možete prelaziti unutrašnjost butina žene ili slično.

Dnevna soba

Iskoristite reklame

Umesto da vrtite po drugim programima tokom reklama, iskoristite ih kao predigru za ono što sledi kasnije.

Kašika na kauču

Dok gledate neku seriju, skinite se goli i namestite u pozu kašike. Nemojte ništa da radite, samo gledajte seriju i pustite da se uzbuđenje gomila. Verovatno nećete stići niti do druge epizode...

Zaskočite ga u fotelji

Dok on gleda nešto iz svoje omiljene fotelje, jednostavno mu priđite i opkoračite ga tako da su vam stopala sa spoljne strane njegovih bedara. Ova poza je jako intenzivna i prikladna za žestok i senzualan seks.

Moraju li roletne da budu spuštene?

Ako imate egzibicionističkih poriva, dignite roletne i uživajte u seksu uz opasnost da vas neko vidi.

Van kuće

Šupa ne mora biti 'rupa'

Ukoliko imate šupu, uredite je tako da se u njoj možete i seksati. Promena scenografije mogla bi jako da utiče na vaše nivoe uzbuđenja.

Mirisi koji podstiču na akciju

U svojoj bašti posadite cveće koje će vas svojim seksi mirisom podstaći na akciju. Popularni predlozi su jasmin i lavanda.

Zabavni dodaci u dvorištu

Ukoliko u dvorištu imate đakuzi ili viseću mrežu za ležanje, možete ih iskoristiti za seksi igrice, samo pazite da niste baš komšijama pred očima.

Zabava u garaži

Dok su ljudi mlađi, često imaju seks u kolima, ali kasnije na to zaborave. Prisetite se mlađih dana i 'dohvatite' se u automobilu parkiranom u garaži.

"Loženje" u autu

Na povratku kući ili tokom odlaska na odmor, iskoristite svako crveno svetlo na semaforu kako bi se mazili i govorili šta ćete raditi kada stignete na odredište. Nećete moći dočekati kraj putovanja, piše The Sun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati