Ljubav

Direktno.rs

27. 11. 2023. 21:58 3

Najelitniji svetski seks klub: Pravilo, atmosfera, dres kod...

U seks klub gosti obično dolaze u elegantnoj večernjoj odeći, a kako se veče odvija, neki otkrivaju lični stil, uključujući donji veš, a drugi hodaju unaokolo s potpuno otkrivenom kožom, kaže direktorka kluba.

Najelitniji seks klub na svetu ima glavno pravilo koje svaki gost mora da poštuje, otkriva Inka Nevala, koja radi u SNCTM, američkom seks klubu, kao kreativni direktor i objašnjava kako pomaže u planiranju događaja.

Osim što ćete izdvojiti hiljade evra da biste prisustvovali raskošnim klupskim večerima, postoji ključno pravilo koje svi moraju poštovati, a to je da svi moraju doći otvorenog uma.

Klub je poznat po organizovanju izazovnih događaja. Gostima je obezbeđeno udobno okruženje za istraživanje, zbog čega je važno da predrasude ostanu pred vratima, prenosi Daili Star.

Nevala otkriva kako je zapravo na žurkama na koje često dolaze bogati i slavni.

Finska umetnica performansa radi kao kreativni direktor u ekskluzivnom klubu, pomažući u planiranju maskenbala i kampanja i još mnogo toga. Ona takođe koordinira nastupe i posebne događaje, tako da se može slobodno reći da je Inka videla skoro sve iza zavesa SNCTM.

- SNCTM događaji obično su ograničeni na 100 gostiju kako bi se osigurala intimna, ali avanturistička atmosfera. Obično provodimo formalna pravila oblačenja na našim događajima. Od muškaraca zahtevamo da nose smokinge, a od žena elegantne večernje haljine ili donji veš. Jedno od naših zlatnih pravila je naglašavanje pristanka i suzdržavanje od opijanja. Ali najvažnije pravilo je imati otvoren um i uživati u sebi i drugima - kaže Inka.

Glavni fokus kluba je stvaranje visoko senzualne umetnosti koja nadilazi konvencionalne granice.

- Polaznici mogu steći uvid u intimnost i lični rast, čineći SNCTM događaje prilikama za duboka ljudska iskustva. Parovi često dolaze na ove događaje s dozom nervoze, ali odlaze, radosno podsećajući na tinejdžere, stvarajući prekrasnu i srdačnu atmosferu - objašnjava ona, govoreći o tome šta gosti mogu da 'nauče' od kluba.

Iako je dres kod bitan, kreativna direktorka ističe kako se, kako veče prolazi, sve i te kako može promeniti...

- Gosti obično dolaze u elegantnoj večernjoj odeći; muškarci se odlučuju za smokinge. Kako se veče odvija, neki prihvataju jedinstvene izraze ličnog stila, uključujući izvrstan donji veš. Neki počinju da šetaju sa potpuno otkrivenom kožom ukrašenom nakitom poput BDSM predmeta kao što su ogrlice i povodci. Lično volim luksuzne podvezice uparene sa ušivenim čarapama i visokim potpeticama, i ništa drugo, kao moj omiljeni izgled - kaže Inka.

Postoje različita podešavanja za parove u kojima uživaju, od VIP kauča do glavne spavaće sobe sa penušavom kadom, ali to obično zavisi od toga da li par traži inspiraciju od drugih.

A kada je upitana o tome da prvi put učestvuje na SNCTM događaju, Inka je detaljno objasnila kako to može biti luksuzno i umetničko iskustvo za goste.

- Atmosfera je nabijena pozitivnom energijom. A usred toga, lepi i bogati ljudi učestvuju u njihovim jedinstvenim erotskim putovanjima. Svuda misteriozna stvorenja otvaraju zapanjujuće instalacije, dodajući element intrige celokupnom doživljaju - objašnjava reditelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati