Ljubav

04. 09. 2023. 22:34 0

"Ženi je važno da je privlačna partneru, važnije od seksa"

Obično žene pokušavaju da vrate iskru s početka veze, ali i muškarac treba da se potrudi. Parovi maženje i seks pretvaraju u rutinu i ono gubi smisao i umanjuje seksualnu želju.

Parovi u dugim vezama sve manje imaju osećaj za intimnost i seksualnu požudu, kaže seksualni terapeut, doktor Stefen Snider, autor knjige "Love Worth Making, How to Have Ridiculously Great Sex In A Long-Lasting Relationship".

Bez obzira na to koliko veza traje, svima je važno da se osećaju voljeno i privlačno partneru.

Neki znaju kako da održe iskru, ali mnogima to predstavlja problem jednom kad veza postane rutina.

- Ženin osećaj da je još lepa i privlačna partneru u dugoj vezi važniji je od samoga seksa - tvrdi autor. Jednom kad muškarac oseti da je osvojio ženu i da oko nje više ne treba da se trudi, dolazi do sve manjeg osećaja seksualne požude.

Obično žene pokušavaju da vrate iskru s početka veze, ali i muškarac treba da se potrudi. Parovi maženje i seks pretvaraju u rutinu i ono gubi smisao i umanjuje seksualnu želju.

- Parovi koji svako veče zagrljeni gledaju televiziju ubijaju erotiku - kaže autor knjige.

Umesto toga, redovno se uzbuđujte, ali samo na trenutak. Povremeni i kratki dodiri ne trebaju nužno da se završe seksom. Ova metoda povećaće seksualnu želju i napetost. Srećni parovi međusobno se zavode i bez namere da na kraju dođe do seksa.

- Umesto uobičajenog poljupca pre odlaska na posao, primaknite glavu ženinoj kosi i lagano je milujte licem. Uhvatite je oko struka, a zatim pogledajte na sat i požurite na posao - savetuje autor.

Podići ćete strast, a iščekivanje do dolaska večeri i zajedničkog druženja trajaće ceo dan. Nemojte odmah da žurite sa seksom. Pre toga napravite dva ključna koraka koji će rasplamsati strast.

- Lezite zajedno na krevet. Možete biti i goli. Nemojte se maziti ili ljubiti. Razgovarajte o neobaveznim temama, o nečemu što vas čini srećnima. Zatim se približite partneru i počnite s maženjem. Što više odgađate, seks će biti bolji - zaključuje autor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]

Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati