Ljubav

[ Izvor: Mediji ]

13. 05. 2023. 22:08 0

Nezainteresovan je? Više neće biti

Krenite postepeno i obavezno "opipajte teren".

Ukoliko ste shvatili da su emocije počele da blede, kao i da nedostaje strasti, nemojte odmah da padate u očaj.

Jednostavno isprobajte ovih nekoliko trikova, jer će vam oni pomoći da sve vratite na svoje mesto.

Ipak, krenite lagano i obavezno "opipajte teren", jer bi ove igrice, u suprotnom, mogle da se pretvore u haos i da vam donesu još veće probleme, a to sigurno ne želite.

Počnite da ga ignorišete (ali ne previše)

Ukoliko se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno – počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način “igre”. Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu ustvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

Ne odgovarajte i ne javljajte mu se odmah

U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brza odgovaranja na poruke. Neka malo čeka. Odgovorite mu pose nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite) i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

Nezaboravno vođenje ljubavi

Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, još više će vas poželeti i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

Ispričajte mu šta ste radili celog dana

Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga pozovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Automatski će poželeti da je tu sa vama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati