Ljubav

Direktno.rs

01. 05. 2023. 22:03 0

Pet stvari koje mogu da upropaste seks

Da biste, nakon duže pauze, probudili erogene zone, trebaće vam barem dvostruko više vremena nego inače.

Za savršen seks potreban je partner koji vas uzbuđuje, ali postoji nekoliko stvari koje mogu pokvariti ovo iskustvo.

Nervoza

Karakterističan problem za prvu noć sa novim partnerom. Prvi seks je uvek nespretan jer oba partnera su pomalo nespretna i nervozna. Čak i ako nema fizički neprijatnih senzacija, nervi vas mogu i dalje izbaciti iz takta. Zbog ovog uzbuđenja, možda ćete ostati bez orgazma. Iz istog razloga, muškarci mogu imati problema sa erekcijom.

Nedavni porođaj

Posle porođaja, mnoge žene osećaju nelagodnost u krevetu. Lekari savetuju novopečenim mamama da se uzdrže od intimnih odnosa do šest sedmica nakon porođaja. Neka se telo oporavi.

Produžena apstinencija

Ako dugo niste imali odnose, prva penetracija će verovatno biti teška i bolna. Situaciju će ublažiti duga "preliminarna" milovanja. Da biste probudili erogene zone, trebaće vam barem dvostruko više vremena nego inače.

Alkohol

Seks pod dejstvom alkohola naravno, ima svoje prednosti. Opustite se, zaboravite na sve probleme i uživajte u partneru koji naprasno postaje lepši. Ali to je samo ako ste dozvolili sebi samo čašu. Životna istina je sledeća: alkohol smanjuje libido kod muškaraca.

Pitanja higijene

Polje higijene je vrlo delikatna tema o kojoj ljudi najčešće ćute. Jedan od najtežih izazova je reći nekome da loše miriše. Znoj, loš zadah, nedostatak dlačica, urasle dlačice koje prouzrokuju upale i bolove tokom ljubavnog trenja... Pokušajte da sprečite te probleme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati