Ljubav

Direktno.rs

24. 03. 2023. 21:50 1

Najbolje predigre koje morate da isprobate

Osim ako niste izrazito osetljivi i lako "potkupljivi", što bi značilo da su dva poljupca dovoljna da vas dovedu do vrhunca, predigra je nešto što je nužno u vašem ljubavnom dvojcu.

Predigra, odnosno mali rituali koji podižu intenzitet i olakšavaju dolazak do glavne stvari, zapravo su ono što seks razdvaja od vođenja ljubavi.

Predigra je trud oko voljene osobe, a ona može imati različite oblike. Ne mora čak ni da uključuje fizički kontakt, ili bar ne u početku. Što je još fascinantnije ona može početi već u zoru, i trajati tokom čitavog dana. Tek kada se u večernjim satima konačno prepustite vođenju ljubavi, bićete zahvalni sebi i svom partneru na intenzivnom užitku koji je trajao čitav dan, a ne prosečnih 10 minuta.

Zavedite ga van spavaće sobe

Započnite zavođenje negde daleko od spavaće sobe. Odlazak na večeru i blagi dodiri stopalom ispod stola, razbuktaće njegovu maštu. Nastojte svakako da to bude suptilno i neprimetno drugim gostima. Takođe, i druge lokacije mogu da budu vrlo seksi, poput kuglanja, plivanja, pa čak i penjanja uz veštačku stenu. Kupovina donjeg ruba, pri kojoj će on odlučivati šta vam bolje stoji, fantastično.

Započnite dan predigrom

Ako je rutual vašeg voljenog jutarnje tuširanje, zašto mu se ne biste pridružili? Naravno samo na kratko, dovoljno da zagolicate njegovu maštu. Ako je to s druge strane vaš način da započnete dan, zašto ga ne biste suptilno pozvali da vam nasapunja leđa, uz nagoveštaj da je igra počela i da ga još mnogo toga očekuje večeras?

Pošaljite po koju seksi poruku

To može da bude sms, slika, pa čak i video na kom naglašavate u čemu ste (ili bez čega) i šta želite da uradite kada se vidite. Njegovo nestrpljenje rašće iz sekunde u sekundu, naročito ako vas bude video u nekom izazovnom vešu, ili čuo kako izgovarate da biste hteli da mu ostvarite najveću fantaziju.

Iznenadite ga

Kada se ujutro budete spremali za odlazak na posao, obucite neko seksi donje rublje, pred njim naravno. Uhvatite njegov pogled kada shvati u čemu ste, ali ne pridajte mu pažnju. Dok on bude zaokupljen doručkom ili tuširanjem, skinite donji veš i ubacite mu u džep od sakoa ili jakne. Kada se rastanete, sačekajte neko vreme ne bi li sam pronašao vaš "poklon", a ako nema reakcije kroz nekoliko sati, pošaljite mu poruku sa naznakom da pogleda u svoj džep.

Proveravajte njegovu izdržljivost

Predigra je zapravo provera izdržljivosti. Egzotično putovanje na kom otkrivate erogene zone vaše voljene osobe, ali i svoje. Prolongirajte zato predigru koliko god je moguće. Prema rečima seksologa, u takvom slučaju vrhunac će biti još intenzivniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati