Ljubav

Direktno.rs

24. 03. 2023. 05:53 2

Pijana mu bacala stvari sa terase: Pritvor i novčana kazna

Ivana (30) uhapšena je jer je nakon burne svađe sa svojim dečkom Robertom (22) u njihovom zajedničkom stanu u Zagrebu počela da baca njegove stvari sa terase na ulicu. Kako se navodi, sve se dogodilo krajem januara ove godine oko deset časova ujutru. Slučajni prolaznici su u šoku posmatrali kako lete stvari sa terase mladog para.

Čitav slučaj je na kraju dobio epilog odnosno Ivana je izvukla deblji kraj pred sudom, a ustanovljeno je da je već bila kažnjavana za nasilje u porodici.

Ivana je u alkoholisanom stanju pobacala lične stvari svog partnera, odeću, sa terase na ulicu ispred stambene zgrade, što je kod Roberta izazvalo osećaj uznemirenosti, radi čega je zatražena intervencija policije.

- Dakle, Ivana je psihičkim nasiljem ponovila nasilje u porodici na štetu bivšeg vanbračnog partnera - zaključila je prekršajna sutkinja u pravosnažnoj presudi kojom je Ivana proglašena krivom i osuđena, piše portal "Danica".

Kažnjena je sa ukupno 390 evra. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, od kazne joj se odbija 80 evra, pa joj ostaje da platit310 evra, odnosno, oko 37.000 dinara.

Na presudu nije dozvoljena žalba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati