Ljubav

Direktno.rs

20. 03. 2023. 09:00 0

5 muških grešaka žena ne prašta

Sposobnost praštanja je ključ snažne i trajne veze. Međutim naravno da postoji granica, koja kada se pređe, čovek zauvek gubi poverenje i poštovanje prema parneru. Šta žena nikada neće oprostiti svom muškarcu? Izdvajamo pet fatalnih muških grešaka.

Nije želeo dete kada je žena planirala da rodi

Značajan i prilično dramatičan razlog. Iako nakon ovakvih događaja neće uslediti razvod, veza će dobiti takvu pukotinu da to neće nadoknaditi ni godine, ni pokloni, ni različiti izlivi nežnosti. Čovek koji poštuje sebe treba da bude spreman za takav razvoj događaja (svi znaju odakle dolaze deca) i da osigura svog partnera u slučaju trudnoće. Ovo je situacija kada snažan i pouzdan muškarac postaje zaštita i podrška njoj i njihovom zajedničkom potomstvu. Neko ko ni u takvoj situaciji nije u stanju da obezbedi stabilnost, brzo postane stranac.

Pokazao je ravnodušnost u teškom životnom trenutku

Žena nakon ovakvih situacija može odlučiti da se rastane. Bila je teško bolesna, bio joj je potreban odmor, nega i podrška, a partner se otvoreno iznervirao, pošto nije imao ko da ga usluži. U takvom trenutku ženi se otvore oči, a pred njom se pojavljuje njen životni saputnik u svojoj ružnoći. Svaka osoba pokaže koliko vredi, upravo u teškim životnim trenucima. U stvari, takvom mužu nije potrebna žena radi nje same, već ono što može da dobije od nje u smislu sopstvene udobnosti.


Pokvario je važne datume

Obična svađa je uobičajena stvar, svima se dešava, ali ako se skandal dogodio na praznik, značajan i važan datum, teško da ćete moći da zaboravite tako nešto. Supružnik će se svake godine na ovaj dan nehotice setiti jednog ružnog događaja. Zamislite da je ključni događaj u životu pokvaren: venčanje ili godišnjica. Ovo je veoma teško zaboraviti. Pogotovo kada su se gosti koje ste pozvali zadesili kao svedoci poniženja. Kako ostati sa osobom koja ne uzima u obzir vaša osećanja i iskustva.

Nije vas zaštitio u neprijatnoj situaciji

Klasičan primer bi bio kada ulični huligani počnu da gnjave devojku, a njen muškarac se krije sa lica mesta. Ovde je sve jasno. Šta ako se u svakodnevnom životu dogodi nešto što predstavlja pretnju za ženu? Na primer, svađa sa svekrvom, sukob sa menadžmentom na poslu ili finansijske teškoće sa neprijatnim posledicama . U ovakvim situacijama vaš muškarac teba da vam čuva leđa a ne da sedi „u ćošku“, kao da se to njega ne tiče.

Ne poštuje vaš lični prostor

Ovo se dešava retko i često iznenadi okolinu: raskid izazvan nemogućnošću žene da ostvari svoje potencijale. Zahtevi partnera da prekine komunikaciju sa prijateljima, ostavi hobi, prestane da „gura“ lične interese nisu novina u našem društvu. Smatra se da supružnik ima pravo na takve zahteve . Često muškarci u ženskoj aktivnosti vide pretnju odlaska drugom muškarcu, "vlasnik" besni u njima. Ekstrovertnoj ženi je komunikacija potrebna kao vazduh i ona se u takvim vezama guši.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati