Ljubav

Direktno.rs

02. 02. 2023. 21:37 0

Novi intimni trend koji filmove za odrasle ostavlja u prošlosti

Stručnjaci kažu da je zavladao novi trend koji je potisnuo i potisnuće filmove za odrasle, što je više nego pozitivna strana ove priče.

Trend se pre svega odnosi na mlađe žene, ali i sve ostale, a sve je počelo još tokom karantima za vreme pandemije.

Za početak, upoznajte svoje telo

- Interesovanje za audio eksplicitne sadržaje omogućilo nam je da sledimo naš prirodni interes za intimne odnose i uzbuđenje - izjavila je Ana Ričards, osnivač i izvršna direktorka Frolicme.com.

Kako je dodala, ljudima je ukorenjena želja za intimnijim sadržajem, ali se menja način na koji se pristupa takvom sadržaju.

- Pametni telefoni nam pružaju jednostavno i vrlo dostupno slušanje takvih nevizuelnih opcija, spajajući fantastične vizije direktno u naš mozak - poručila je i napomenula da je u prvih šest nedelja tokom karantina u martu 2020. zabeležen porast od 48 odsto slušanih audio priča na njenoj internet stranici, 61 procenat slušalaca bile su žene.

Druga start-ap kompanija "Dipsea" koja je pokrenuta tokom izolacije, veoma je popularna. Aplikacija je puna kratkih priča koje traju od pet do 20 minuta.

- Audio sadržaji nam pružaju šansu da osetimo nešto senzualnije - rekla je za "Vog" suosnivač kompanije Đina Gutijarez i dodala da bi istraživanje seksualnosti trebalo da bude u istoj kategoriji kao velnes kako bi se probudila sva naša čula.

Ana Ričards napomenula je da ova vrsta sadržaja pomaže da se uklone problemi masovne proizvodnje filmova za odrasle, poput nasilja i iskorišćavanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati