Ljubav

Direktno.rs

08. 01. 2023. 12:07 1

Tri greške kod ljubljenja niko ne prašta

Od dobrog poljupca oznojiće vam se dlanovi i ubrzaće vam se rad srca. Međutim, ako ste mislili ste da ste svladali osnove ljubljenja još u školi, razmislite malo bolje.

Donosimo vam tri najčešće greške koje radimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

1. Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primer, agresivno spajanje usana neće potstaknuti strasti, već će vas ostaviti sa masnicama na usnama i području oko njih. Umesto toga započnite mekim spajanjem usana i poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca, pa sigurno nećete pogrešiti.

2. Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko zabija jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali držanje jezika u ustima takođe neće da izazove željeni efekat. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnicu, nežno prođite jezikom preko njenih krajeva, pa njime dodirnite njegov jezik i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste da shvatite da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera, možda ćete odlučiti razigrano da pređete usnama preko njegovog obraza ili čela. Nežan trenutak moglo bi da povkari pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje da nastavite da se ljubite kao da se ništa nije dogodilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati