Ljubav

Direktno.rs

23. 11. 2022. 21:33 0

Žene ispričale kako je sa neobdarenim muškarcima

Iako naučnici još uvek raspravljaju o tačnom broju centimetara, opšte je prihvaćeno da je prosečna dužina penisa kod odraslog muškarca 13,5 centimetara prilikom erekcije.

Sve što je manje od sedam i po centimetara smatra se mikropenisom. Kako izgleda seks sa osobom koja ima mikropenis, ispričale su anonimne žene za “BuzzFeed”.

Kralj izdržljivosti

Bila sam u vezi s momkom koji ima mikropenis i on je bio fantastičan u krevetu, pa nije bilo nikakvih problema. Vrlo brzo smo saznali koji položaji su najbolji s obzirom na njegovu veličinu. Bio je izuzetno izdržljiv i obično bismo imali seks satima. Mislim bio je najbolji ljubavnik kojeg sam ikada imala - rekla je jedna žena.

Igla u plastu sena

- Izašla sam s ovim momkom i otkrila sam da ima mikropenis kada sam pokušala da ga oralno zadovoljim. Budući da mu je penis tako mali, stidne dlake su ga praktično sakrile, pa mi se učinilo kao da tražim iglu u veoma mutnom sloju sena. Ovo nije bilo moje najbolje seksualno iskustvo, ali ni ono najgore.

Kao mala šargarepa

- Prvi put sam videla mikropenis kada sam otišla na koledž. To je bio drugi penis koji sam videla u životu i mislila sam da je moj prvi bio izuzetak. Tek kada sam pričala sa prijateljicama otkrila sam da imam posla sa mikropenisom. Bilo je lak zadovoljiti ga, ali ja sam često ostajala na cedilu.

Naknada

- Kada sam gurnula ruku u njegove gaće, nisam mogala ništa da nađem. Bilo mi je malo neprijatno, ali on je odmah rekao: "Znam da nisam baš velik, ali mogu da nadoknadim.” Iako nije bio nadaren, oralni seks je bio neverovatan. Definitivno je znao šta radi i uživao je.

Analni seks

- Moj bivši sa kojim sam bila dve godine imao je mikropenis. To nije bio problem za mene jer je seks bio sjajan. Dakle, ne odustajte odmah. Pored toga, imajući u vidu njegovu veličinu, analni seks je bio sjajan.

Stenjanje

- Zaljubila sam se u jednog dečka, ali kada sam zavukla ruku u njegove gaće, nisam ništa našla. Počela sam da mrdam rukom i da opipavam što više, odjednom sam osetila neobičnu kvržicu i tek kada je počeo da uzdiše, shvatila sam da mu je to penis. Bio je tako malen da mi je trebalo samo dva prsta da ga držim, ali on nije imao komplekse oko toga i bilo je odličan.

Vešt sa prstima

- Jedne noći bila sam sa drugom od bivšeg. Kada je skinuo odeću, šokirala sam se kada sam videla da njegov penis nije veći od mog prsta. Srećom, bio je jako talentovan i znao je kako da koristi ruke, a posle je za mene svirao na gitari. Do danas mi je to najromantičnije veče.

Tri centimetra

- Bila sam s momkom koji je imao penis dug tri centimetra, ali seks nije bio loš. Do tada nisam imala puno iskustva, a zbog veličine bilo mi je mnogo lakše da isprobam različite poze. Ne žalim zbog tog iskustva, jer sam puno naučila.

Opterećen penisom

- Bila sam u vezi sa zgodnim momkom koji bi uvek počeo čudno da se ponaša čim stavim ruku na njegove prepone. Kasnije sam otkrila zašto. Imao je jedan od najmanjih penisa koje sam videla u životu. Bio je bukvalno velik kao vrh mog prsta. Imali smo divnu vezu ali bio je toliko opterećen i svaki put kada smo bili intimni, zaledio bi se. Šteta, jer mi se stvarno svideo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati