Ljubav

Direktno.rs

26. 11. 2022. 22:05 0

Druženje sa bivšim može da se pretvori u pakao: Zašto?

Ako ste u dilemi da li bi nakon raskida trebalo da ostanete prijatelji sa bivšim partnerom, obavezno pročitajte ovaj tekst.

To nije zdravo po vas

Zamislite da vas ubrzo nakon raskida, bivši partner kojeg verovatno niste preboleli, upoznaje sa svojom novom devojkom jer ste sada prijatelji. Ne postoji ni najmanja šansa da će vam biti drago zbog njega i da nećete osetiti ljubomoru,zbog čega zaista nije zdravo po vas da budete prijatelji sa bivšim prema kojem možda još gajite ljubavna osećanja.

Nećete biti u stanju da nastavite dalje

Čak i da se dogodi da upoznate nekog novog, ako ste prijatelj sa bivšim uvek ćete biti vezani za njega. Nesvesno ćete mu se vraćati jer vas on poznaje bolje od bilo koga i možda ćete nakon razgovora sa njim zaključiti da novi momak nije za vas, jer ne liči na vašeg bivšeg. Propuštaćete priliku za prilikom da budete sa nekim novim i nastavite dalje, jer ćete se držati za prošlost.

Velike su šanse da ćete imati odnos s njim

Zaista mislite da je realno da ćete ikad moći da izgradite iskreno prijateljstvo s osobom koja vas je toliko puta videla bez odeće na sebi? Da li zaista verujete da možete da izađete u grad zajedno, popijete dve - tri čaše više i ne završite u krevetu s njim? On zna šta volite i gde je potrebno da vas dodirne da potpuno izgubite kontrolu.

Vašem novom dečku će to smetati

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna

Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]

Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati