Ljubav

Direktno.rs

18. 11. 2022. 22:18 0

Jasni znaci da se udaljavate od partnera

Mnogi parovi, naročito u ranim fazama svog braka osete da im nedostaje konekcija koju su imali i to neminovno dovodi do stresa. Briga i strah da biste jednog dana mogli biti potpuni stranci koji žive pod istim krovom mogu da učine da svakodnevno delujete nervozno i nepristupačno. Najgore od svega je zapravo ako vaš suprug poriče da se udaljavanje među vama uopšte dešava.

S obzirom na to da sigurno oko sebe imate bračne parove koji su se razveli nakon više decenija u braku, usled udaljavanja, nema sumnje da ne želite da idete njihovim stopama. Najjednostavnije rečeno do udaljavanja u braku dolazi kada preskočite da radite sve one male stvari koje usrećuju vašeg supruga i pokazuju mu koliko vam znači. Najveći razlog udaljavanja je prestanak povezivanja sa voljenom osobom na svakodnevnom nivou. U nastavjz vam donosimo znake da se nesumnjivo udaljavate od svog supruga.

NIJE VAM VIŠE STALO DA SEDNETE KRAJ SVOG SUPRUGA I RAZGOVARATE SA NJIM

Možda jednostavno ne osećate želju da sednete kraj svog supruga i komunicirate sa njim, jer vam deluje kao da njemu više nije stalo do vas. Kada se kraj nekog ne osećate poželjno, prirodno je da nemate ni želju, ni potrebu da budete u društvu te osobe. Osim toga možda mislite da vas vaš suprug neće razumeti i da će sa vaš razgovor pretvoriti u još jednu svađu. Zapravo srećniji ste kada ste bez njega

OSEĆATE NEPOVEZANOST U JEDNOJ POSEBNOJ OBLASTI SVOG BRAKA

Ako se na primer ovo udaljavanje kroz koje prolazite dešava neposredno nakon što ste postali roditelji, sve su šanse da vam je zapravo teško da se prilagodite novom periodu. Uz nove odgovornosti koje dolaze kada je reč o bebi, sasvim je razumljivo da osećate nepovezanost sa suprugom na mnogim poljima. Ta nepovezanost se može odraziti na vaš emotivni, ali i fizički deo braka.

U VAŠEM BRAKU NEMA VIŠE NEŽNOSTI NI FIZIČKE INTIMNOSTI

Brak kom nedostaju nežnost i intimnost definitivno ukazuje na to da se partneri u njemu udaljavaju jedan od drugog. Izuzetka su svakako zdravstveni razlozi. Ako nemate potrebu da se udobno smestite kraj svog supruga i on vas primi u svoj zagrljaj, to je znak da postajete stranci. Bez fizičke intimnosti vi ste samo dva cimera i što duže traje takva situacija, to je teža za popravku.

VAŠ SUPRUG VAS ČESTO NERVIRA

Da li imate osećaj da vas nervira sve što vaš suprug uradi ili kaže? Čak i ako su to banalne stvari koje do juče niste primećivali, ako danas osećate da vas izluđuju, to je jako loš znak. Štaviše iritira vas samo prisustvo vašeg supruga i mnogo vam je prijatnije kada ste sami. Ovakve situacije često odlaze u krajnost kada vas uznemirava čak i poruka ili poziv od strane supruga, prenosi zenskimagazin.rs.

NEDOSTAJE VAM DA RADITE MNOGE STVARI SA SVOJIM SUPRUGOM

Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom je preduslov za sreću u braku. Kraj svih svojih obaveza jednostavno morate pronaći vremena za to. Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put nešto interesantno radili samo vas svoje i zaista vam nedostaje takvo vreme, to je dokaz da se udaljavate jedno od drugog i da morate pod hitno nešto u tom pogledu da preduzmete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati