Ljubav

Direktno.rs

15. 08. 2022. 21:56 1

S jednim tipom muškarca žene u krevetu najviše uživaju

Veliko istraživanje temeljeno na heteroseksualnim ženama koje su u stabilnim vezama dužim od šest meseci pokazalo je koji se faktori povezuju s većom verovatnoćom orgazma s partnerom.

Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživeti orgazam ili ne - od osećaja opuštenosti u vlastitom telu, ljubavničkim veštinama partnera do same veličine njegovog "alata", ali postoje i neki drugi fizički atributi koji mogu predvideti hoće li joj se "posrećiti s njim".

Od psiholoških ističu se dva najvažnija - njegovo samopouzdanje i visina prihoda. Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvesno muškarce s većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji s tim koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerki, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Ramena kao ključ polne moći?

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako - objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se s višim nivoom testosterona i biološke predodređenosti.

Za one koje nisu rođeni s genetskom predispozicijom za šira ramena vežbanje je svakako dobra ideja, savetuju stručnjaci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati