Ljubav

13. 07. 2022. 09:09 1

Muškarci o momentu kad su je ugledali u venčanici

"Odjednom se isplatilo dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena lepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila da provede ceo život sa mnom".

U reakcijama mladoženja pred oltarom se može videti uzbuđenje, radost i ljubav, bez obzira da li su se budući supružnici videli nekoliko minuta pre, ili su se pre venčanja razdvojili na neko vreme.

Ovi budući muževi su pokazali kako im je trenutak kad su ugledali svoju dragu u venčanici pre ceremonije venčanja, uzbudljiv, šokantan i neverojatno emotivan. A evo kako su taj trenutak opisali:

"Kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživjeli"

Kad sam bio mlađi bavio sam se sportom i uvek sam mogao da predosetim kako će se neka utakmica odvijati. Od kad smo verenica i ja dogovorili datum i mesto venčanja, uvek bi me ponele emocije kad bi zamislio trenutak kako ona hoda prema oltaru, ali stvarno ništa me nije moglo na to pripremiti.

Dok sam gledao tu predivnu ženu u belom, kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživeli, i kako je sve vodilo do tačno tog trenutka, opisao je David G. kako je doživeo trenutak kad je prvi put ugledao buduću suprugu u venčanici.

"Nadmašila sva moja očekivanja"

Zamišljao sam kako bi mogla da izgleda u venčanici, ali njena pojava pored mene sa osmehom na licu je nadmašila sva moja očekivanja - priznao je Daniel W i dodao:

- Odjednom se isplatilo dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena lepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom da provede ceo život - napisao je.

"Bio je to najemotivniji trenutak u mom životu"

Trenutak kad je moja žena Kajla počela da silazi niz stepenice bio je najemotivniji trenutak u mom životu. Čak ne mislim da sam se tako osećao jer je bila prelepa, ona mi je uvek lepa, rekao je David Li.

Dodao i da "nije mogao da ne razmišlja o tome kako su daleko stigli, a kroz glavu su mu prošle sve uspomene na vreme koje su zajedno proveli'.
Razmišljao sam o svim preprekama koje smo prošli, i o tome kako je neizmerno volim, a u pozadini je svirala pesma koju je napisao njen pokojni ujak. Sve se nakupilo, a emocije su me ponele - rekao je.

"Mozak mi se ispraznio i pomislio sam koliko je lepa"

Iskreno, kad sam stajao na tom mestu čekajući da ona dođe, razmišljao sam o raznim stvarima: 'kakvo će biti vreme do kraja dana?', 'Imamo li dovoljno hrane za sve goste?', i kako sam 'prilično gladan'.

- Ali, kad sam čuo da se približava, zapitao sam se kako izgleda u venčanici i šta ću joj reći. Onda sam se okrenuo i ugledao je, a mozak mi se ispraznio i mislio sam samo: 'Wow', koliko je lepa - opisao je svoje venčanje Nejtan.

"Nisam mogao da zadržim suze"

Nisam imao pojma kako će izgledati u venčanici dok sam u predvorju hotela čekao da dođe i da odemo u opštinu. Još sam bio u letnjem odelu i bukvalno se tresao od hladnoće. Ali, čim sam čuo kako joj potpetice dotiču pod, nisam mogao da zadržim suze. Sećam se da sam je gledao i mislio kako će mi svaki dan u životu od tog trenutka zbog nje biti bolji. Bio je to savršen početak savršenog venčanja - prisetio se Vejn Memot.

"Shvatio sam koliko sam srećan"

Pre velikog dana sam čuo da je moja žena u potrazi za 'savršenom venčanicom', ali nisam mogao da zamislim kako će u njoj izgledati. I to sve dok mi fotograf nije rekao da se okrenem i pogledam je. Tek sam tada shvatio koliko sam srećan što će ta prelepa žena biti moja - seća se Džoš.

"Osećao sam kao da sve više postaje deo mene"

U trenutku kad je ova fotografija nastala sam shvatio da me moja žena voli dovoljno da se uda za mene, bez obzira na sve moje mane, ispričao je za Huffpost Jeronimo.

- Sa svakim njenim korakom prema meni i oltaru, osećao sam kao da sve više postaje deo mene, a sve u vazduhu je bilo bukvalno ispunjeno s ljubavlju, toliko da sam mogao osetiti prisutnost Boga - priseća se.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati