Ljubav

Direktno.rs

26. 06. 2022. 22:02 0

Šest zlatnih pravila za odnos pun strasti

Strast u vezi, snažna seksualna privlačnost i nakon puno godina.

Ljubljenje je uvek važno

Na početku veze i braka svaki zaljubljeni par voli da se dodiruje, ali i da deli poljupce. Slatki dodir usana podstiče leptiriće u stomaku, ali i intimu u vezi i odražavanje strasti. Na početku veze parovi uživaju u ljubljenju, ali to često nestane tokom vremena. Nastavite da se grlite, ljubite i dodirujete jer je to važna komponentna zdrave veze. Takođe će povećati privlačnost, a time i seksualnu aktivnost u dugoročnoj vezi.

Otvorenost u seksualnim željama

Treba činiti puno više od istih pokreta i zvukova tokom seksualnog odnosa. Nastavite da komunicirate o stvarima koje volite i šta oboma stvara užitak. Oboje preuzmite taj rizik i budite ranjivi jer vas to može voditi do snažnije povezanosti i uzbuđenja. Seksi razgovori vas neće samo voditi do jače seksualne povezanosti nego ćete otkrivanjem vaših potreba i želja izbeći frustracije koje se mogu javiti kada se osjećaji ne izražavaju.

Seks treba da bude prioritet

Svi znamo kako život funkcioniše - strest i užurbanost. Zbog toga je vrlo teško u takvoj svakodnevici stvoriti vreme za seks i zbog toga on nestane u dugoročnoj vezi. Čak i ako ste u fazi braka u kojoj još traje medeni mesec. Obezbedite vreme za seksualnu aktivnost jer je to prioritet. Uz ovakve prioritete u braku će se i dalje održavati veza i povezanost, a neće se stvoriti problemi koji mogu voditi do osećaja nepovezanosti.

Isprobajte nešto novo

Čak i tek venčani par može upasti u seksualnu rutinu jer medeni mesec ne traje dugo, a obaveze i prilagođavanje novom životu mogu biti stresni. Zato je vrlo važno da svaki par, čak i tek venčani, ne zaboravi na začin koji se naziva romantika. Menjajte uloge, mogu biti i manje promene, ili promenite neke uobičajene scenarije. Uvedite nove stvari poput hrane ili seks igračka u svoju spavaću sobu. Isprobajte i neke nove obrasce - drugačije poze i mesta.

Budite realistični

Fantastičan seks se tek tako događa - ovo je samo mit. Treba paziti da se ne upadnete u zamku i počnete da razmišljate na ovakav način. Postoji ideja da je nešto loše u braku ili vezi ako se stalno ne dodirujete kao tokom prvog meseca ljubavi. Istina je da treba uložiti energiju i vreme kako bi se u vezi ostvarila strast i povezanost. Zato ostanite svesni i nemojte škoditi svojoj ljubavi zbog verovanja koja nijesu istinita. Budite svesni realnosti. Kada ste u braku i pokušavate da žonglirate sa svim obavezama možda nećete svaki dan imati vreme za seks. Setite se da se seksualna želja smanjuje i povećava.

Mističnost je uvek dobrodošla

Sećate li se vaših prvih seksualnih avantura? Usprkos tome što ste dugo u vezi i braku i dalje ulažite trud, ali i zadržite mističnost i zavođenje kao deo seksualne igre. Erotska veza i međusobna privlačnost su ključni. Izbegavajte rutinu i nemojte se fokusirati samo na rezultate, odnosno orgazam. Tako uništavate zabavu i uzbuđenje u seksu koji su postojali na početku vaše veze. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati