Ljubav

Direktno.rs

05. 06. 2022. 21:54 0

Nesigurni u seksu? Trikovi podižu samopouzdanje

Svakom od nas bi s vremena na vreme koristila mala doza dodatnog samopouzdanja. Ovo se posebno odnosi na trenutke kada ste intimni sa svojom voljenom osobom. Ono što bi trebalo da imate na umu je da vaša voljena ososba uživa u vođenju ljubavi sa vama i da taj trenutak ne bi trebalo da kvarite nekim nepotrebnim mislima.

Nekoliko sitnih trikova mogu vam pomoći da osećate više samopouzdanje dok vodite ljubav.

Obucite seksi donji veš

Ne postoji ništa jednostavnije što vam može podići samopouzdanje od nošenja donjeg veša u kojem se osećate seksi. To mogu biti push-up brushalteri i tange, negliže i halteri, podvezice i mrežaste čarape, korseti, spavaćice i bodiji – zapravo lista je neiscrpna. Ovim postupkom ne samo da ćete podići samopouzdanje, već ćete i dodatno uzbuditi vašeg voljenog.

Ugasite svetla

Kako se ne bi dogodilo da previše razmišljate o nedostacima na svom telu, možete se poslužiti starim trikom – jednostavno ugasite svetla. Na ovaj način prestajete da postojite u prostoru i pretvarate se samo u pregršt poljubaca i uzdaha.

Dodelite sebi i partneru seksi uloge

Pretvarajući se da ste neko sasvim drugi, možete sebi obezbediti neophodnu dozu samopouzdanja. Iako u vezi ne bi trebalo da težite ka tome da budete nešto što niste, u ovom slučaju možete da napravite izuzetak. Razmišljajte u pravcu policajca i francuske sobarice.

Stavite neki opojan parfem

Nikad ne potcenjujte snagu parfema kada je raspoloženje u pitanju. Svega nekoliko kapi vašeg omiljenog parfema može da djeluje poput magije kada je u pitanju podizanje vašeg samopouzdanja u krevetu.

Preuzmite nešto

Muškarci jednostavno uživaju u tome da devojke preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Nema razloga da sumnjate u sebe, jer za vašeg voljenog nema većeg zadovoljstva od toga da pokažete svoju dominantnu stranu. Dovoljno je samo da mu sednete u krilo i povedete igru. Kada vidite koliko ga to uzbuđuje vaše samopouzdanje će porasti do neba.

Pitajte ga šta želi

Sigurno postoji milion stvari koje vaš muškarac voli u vezi sa vama. Kada osećate da vam nedostaje samopouzdanja, jednostavno pitajte svog voljenog šta je to što najviše voli kod vas. Svaka stvar koju kaže lansiraće vaše samopouzdanje do zvezda, bilo da je u pitanju vaš osmeh, kosa, telo, grudi, lice…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati