Ljubav

Direktno.rs

04. 03. 2022. 15:07 0

Tajne Džejmsa Bonda za zavođenje

On je uvek okružen lepim ženama, najveći je zavodnik svih vremena. U čemu je tajna njegove supreriornosti?

Tajna privlačnosti, bilo da se radi o muškarcima ili ženama, nikada zapravo nije u fizičkom izgledu, već u svemu onome što čovek nosi u sebi. Ono što karakteriše Bonda, jeste neodoljiv i neopisiv šarm, koji zapravo svako može da postigne. Da biste osvajali žene kao što to čini agent 007 - otkrijte tajnu njegove magnetske privlačnosti - a to je njegova uglađenost.

On je uvek okružen lepim ženama, najveći je zavodnik svih vremena. U čemu je tajna njegove supreriornosti?

Tajna privlačnosti, bilo da se radi o muškarcima ili ženama, nikada zapravo nije u fizičkom izgledu, već u svemu onome što čovek nosi u sebi.

Ono što karakteriše Bonda, jeste neodoljiv i neopisiv šarm, koji zapravo svako može da postigne.

Rad na sebi je, kada su zavodničke veštine u pitanju, uvek ključ uspeha, a ako biste imali prilike da porazgovrate sa Džejms Bondom on bi vam sigurno dao neki od ovih saveta:

Radite na sebi

Njegova tajna se ne krije u elegantnoj odeći i poznavanju vrhunskih pića - pravi zavodnik mora da bude vešt u govoru, zanimljiv i širokog znanja. To nije nešto što se stiče i uči gledajući u televizor ili računar.

Bavite se sportom

Ako želite da budete, bar malo, nalik na njega bolje upišite kurs nekoga stranog jezika, pročitajte dobru knjigu, a nemojte da zaboravite ni fizičke aktivnosti, piše 24sata.hr.

Najviše uzdaha će izmamiti bavljenje borilačkim veštinama ili skakanje iz padobrana, ali ni trčanje i boravak u teretani nisu na odmet.

Smisao za humor

Neizostavan, a možda i najvažniji element seksepila Bonda je njegov istančani smisao za humor. U svakoj situaciji on će pronaći ironiju sudbine, a istu je u stanju da sažme u jednu rečenicu, najčešće začinjenu seksualnim konotacijama.

Žene vole da njihovi muškarci imaju smisao za humor, ipak tipovi koji nikad ne skidaju osmeh s lica mogu da budu odbojni. Stoga, krenite u akciju - priđite ženama, baš kao 007, koji ne očajava i ako ga neka odbije, jer uvek postoji neka druga žena koja će pasti na njegov šarm.

Pozovite najbolju drugaricu da krene u izlazak sa vama

Bond je uvek okružen lepim ženama. Ako ste usamljeni tip koji stoji u ćošku kafića nikad nećete delovati toliko privlačno kao onaj koji je u društvu lepe žene. Kopirajte ga, u izlazak pozovite zgodnu prijateljicu da vam pravi društvo, videćete, žene će vas radoznalo posmatrati.

Idite na rafting, vožnje u luna parku, planinarite

Adrenalin podstiče seksualnu želju. Džejms Bond je poznat po mnogim avanturama zbog kojih i jeste toliko privlačan. Razna istraživanja pokazuju da adrenalin podstiče seksualno uzbuđenje. Ako želite da budete poput njega, pozovite devojku koja vam se sviđa na rafting, vožnju u lunaparku ili planinarenje.

Ne paničite i izbegavajte stres

007 takođe ne poznaje stres i nervozu. Ne postoji nijedan film u kojem je Bond čupao kosu paničeći da li će mu misija uspeti - naravno - takav film nikad nije snimljen niti će biti. Džejms Bond je privlačan zbog toga što uspeva da zadrži hladnokrvnost i u najstresnijim situacijama, a žene podsvesno traže muškarca koji ih može zaštititi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati