Ljubav

Direktno.rs

30. 08. 2021. 17:58 6

Majka 4 sina ima ljubavnika, mužu ne smeta: "On spava na kauču"

Bračni par Fedigan se odlučio da proširi seksualne horizonte pa su upoznali par s istim sklonostima. Međutim, u tom odnosu najviše profitiraju Ema Fedigan i Simon Beri jer su se zaljubili.

Ema Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u ranim 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su da 'prošire seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

Sa Keli su se oboje brzo zbližili, ali Ema je razvila posebnu vezu sa Simonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju homoseksualnih sklonosti.

Međutim, ubrzo su  žene "raskinule".

Romansa četvoro ljudi se ugasila prošle godine kada je Ema raskinula vezu s Keli, 'jer su imale lošu komunikaciju' pa je automatski i njen muž Robert uradio isto. Ali, Ema i Simon nisu želeli da se njihova veza završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome.

- U jako sam lepoj ljubavnoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Ema.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dečaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima - dodala je.

- Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kad ga nema, u krevetu sam s Emom - nadovezao se Simon.
Kaže kako nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Simonom, ali 'ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga', prenosi The Sun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati