Ljubav

Direktno.rs

29. 07. 2021. 19:56 1

Uparila kupaći sa mužem: Parovi ih startovali na sve strane (VIDEO)

Linda je za godišnji odmor kupila kupaće kostime za sebe i supruga s istim motivom. To je izazvalo zainteresovanost drugih parova i vrlo brzo su shvatili da su ljubazni prema njima, ali nisu odmah znali zašto.

Motiv ananasa na kupaćim kostimmima Lindi se učinio slatkim, pa ih je kupila i sebi i suprugu. Ali, skriveno značenje ovog voća joj nije bilo poznato. Ona i njen suprug shvatili su da su drugi parovi previše ljubazni prema njima. 

Ispostavilo se da motiv ananasa svinger parovi zapravo koriste kako bi se prepoznali na novim mestima i dali do znanja drugima da ih zanima svingovanje. 

Njen video koji opisuje ovaj incident postao je viralan i skupio je više od 2,8 miliona pregleda, a mnogi su priznali da nisu znali tajno značenje ovog motiva.

- Upravo sam shvatila da sam naterala dečka da nosi majicu sa ananasom, dok sam ja nosila haljinu sa ananasom na odmoru pre dve godine - komentarisala je jedna korisnica TikToka.

- Naša grupa shvatila je istu stvar na Havajima. Nismo imali pojma! - dodala je druga.

- To je naš životni stil i tako je već godinama. Motiv ananasa je više neka šala. Svakako nemamo pretpostavke i ne prilazimo slučajnim "ananasima" na odmoru - objasnio je jedan svinger.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati