Ljubav

Direktno.rs

20. 04. 2021. 17:30 1

Par raskidao svako malo: Vezali se lancima da reše problem

Problem konstantnih svađa i čestih raskida jedan ukrajinski mladi par rešio je na sasvim uvrnut način. Vezali su se lancima jedno za drugo i sada jednostavno ne mogu da se razdvoje i iskuliraju jedno od drugog do novog pomirenja.

Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) su za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri meseca i svoj život u tom "zavezanom" periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

- Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno - izjavio je Kutlaj za "Rojters" iz svog stana u istočnom delu Harkova.Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da raskine.

- Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedeljno. Tokom naše poslednje svađe Viktorija je ponovo htela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba.Devojka je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada je predložio, ali posle nekog vremena promenila je stav i već oko dva meseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

- Želela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osetim nešto drugačije - rekla je Pustovitova i dodala: "Pristala sam na ovo jer ga volim".Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gde svakodnevno objavljuju zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.Budući da su postali bukvalno zvezde zbog zavezanog načina života i veze iz koje se ne može pobeći jer je prosto okovana lancima, ovo je i dobar marketinški trik.

Koliko god brak ili veza bili dugovečni i stabilni, najčešće ljudi ipak imaju privatnost. Zato se pokreće pitanje, da li biste pristali na to da tri meseca budete vezani lancem za nekoga?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati